BEZ ŠMINKE: DARIA STANOJEVIĆ kakvu do sada niste imali prilike da vidite

Atraktivna pevačica Daria Stanojević radi punom parom, Nova godina kao i božićni praznici za nju su bili radni ali uprkos brojnim nastupima, svojim fanovima uskoro će izaći u susret novom pesmom koju uveliko priprema.
Pevačicu koju je publika najpre upoznala tokom njenog učešća u sezoni rijalitija Farma, u žiži javnosti nalazi se stalno zbog svoje atraktivnosti, dobrog glasa i jakog temperamenta. Ipak, ovog puta medijsku pažnju Daria nije dobila kako svi očekuju zbog jače polovine jer je trenutno slobodna, nema dečka nego dobija zbog fizičkog izgleda jer kako godine odmiču brineta je sve lepša i zanosnija.
Oni koji je prate na društvenim mrežama znaju u svakom momentu gde se nalazi kao i gde nastupa. Kako bi uvek bila u formi, uvek sveža i naspavana ona je neko ko ne zapostavlja svoj mentalni i fizički izgled te je često možemo zateći u laser esthetic medical centru, gde se opušta za predstojeće projekte. Ostaje nam samo da sačekamo da izađe srećna iz muzičkog studija i da nam predstavi svoju novu pesmu. Pogledajte kako ona zapravo izgleda bez scenske šminke

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.