NAŠ ASTROLOG PREDVIDEO SLIKE HORORA U NEMAČKOJ: Boban nikad ne greši

Naime, on je analizirajući položaj planeta Sunčevog sistema u 2016. istakao da će se ratni sukobi sa migrantima intezivirati i to u našoj blizini.

HOROR U NEMAČKOJ: Afrički migranti silovali žene širom zemlje u novogodišnjoj noći! (VIDEO)

Tokom naredne godine bićemo svedoci pojave ekstremizma i fanatizma koji će rezultirati verskim i rasnim sukobima.

Tokom 2016. nastaviće se ekspanzija migranata širom Evrope jer se ne očekuje smirivanje situacije na Bliskom istoku, naprotiv, postoje realne šanse da se sukobi prodube u martu i septembru 2016. kako u Ukrajini, tako i u Siriji, Iraku, Avganistanu, ali i u Jordanu. Sve ove zemlje će imati tendenciju podele svoje nekadašnje teritorije na dve ili više nezavisnih oblasti.

Bobana Vujovića možete pronaći na sledećim adresama:
- astroshop
- astroshop.rs

Zbog ovakve kombinacije planeta u 2016. očekuje se da će doći do velokog verskog ekstremizma i nasilja među različitim religijama. Rešenost da se upotrebi veća vojna sila i moć kako bi se kontrolisala situacija je sasvim izvesna u godini kojom vlada planeta Mars. Sa druge srane Uran u Ovnu i Pluton u Jarcu, kao duh iz boce, probudiće ekstremnu desničarsku struju na obe zaraćene strane.

Dakle, mogući su ozbiljni sukobi između lokalnog stanovništva i migranata, a izbeglička kriza će se preseliti i u 2017. godinu. Verski fanatizam i razne desničarske političke ideologije biće u usponu u narednoj godini.

Migranti će biti u izuzetno teškoj situaciji i svaki njihov korak ka intergarciji će biti teskoban i mučan. Vođeni besom zbog loših životnih uslova od 8. februara do 18. aprila 2016. oni će pokazati svoj bunt i bes, što će dodatno ujediniti lokalno stanovništvo protivu njih. Možemo očekivati prinudnu repatriaciju, povratak migranata iz zemlje porekla i suspenziju šengenskog sporazuma. Već sad krajem ove godine svedoci smo da stanovnici Evropske unije traže političke promene. Ukoliko one ne dođu na vreme, krajnji rok je negde oko sredine juna 2016, može se očekivati da će lokalno stanovištvo pokazati svoj bunt, bes i nepomirljivost ka došljacima. Mogući su ozbiljni konflikti između lokalnog stanovništva, migranata i policije.

Dakle, ukoliko ne dođe do nekih bitnih promena u politici pretnji i zveckanju oružija, onda će ili u martu ili septembru 2016. doći do buđenja nekih mračnih sila iz prošlosti, koje kao posledicu mogu imati rat i razaranje s mnogobrojnim žrtvama.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.