HOROSKOP ZA 14. JANUAR: Devica dobija iznenadnu ponudu, Ribe - očekujte poziv koji će vas obradovati

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Egzaktna konjukcija Sunca i retrogradnog Merkura može doneti dosta problema onima koji su inače kolebljivi i koji nisu sigurni kako bi trebalo da postupe u situaciji u kojoj mnogo toga izmiče kontroli.Ako mislite da jedna Devica ili Blizanci pokušavaju da dominiraju nad vama, nemojte dopustiti da vas to na bilo koji način destabilizuje.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Niste sigurni kome da verujete, onima koji vam nešto obećavaju u vezi sa inostranstvom ili dugogodišenjem poslovnom partneru kome baš i ne ide sve od ruke.Potrudite se da nađete pravo rešenje za vas, dopustite sebi da vas vodi intuicija. Imate dosta obaveza prema Jarcu ili Vagi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Vaš oslabljen Merkur, vladalac vašeg znaka, u retrogradnom hodu ojačan je snagom Sunca tako da bi i vi trebalo da se maksimalno oslonite na jednog Lava koji vam nešto obećava.Nemojte misliti da su to prazne pretnje, imate način da rešite veoma važan problem, možda da nađete bolje radno mesto.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pokušajte da imate razumevanja za one koji se prema vama ponašaju drugačije nego što vi od njih očekujete. Imate način da se pomirite sa nekim ko vam je veoma bitan i sa kim ste inače nekada dobro sarađivali. U partnerskim odnosima svake vrste ste veoma uzdržani ili nedovoljno taktični.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Potrebni ste Devici ili Blizancima, oslanjaju se na vas i vaša obečanja.Ne bi trebalo da imate previše obzira prema onima koji su vas više puta izneverili ali nemojte imati predrasuda prema Vagi, Biku ili Strelcu. Sve što možete učinite da bi situacija na vašem radnom mestu bila onakva kakvu vi želite.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Možete dobiti iznenadnu ponudu ali upravo onu koju ste želeli.Nekome je bitno da sa vama uspostavi dobru saradnju i daće sve od sebe da vaši odnosi budu korektni. Ne cenite dovoljno jednog Jarca ili Škorpiju koji čine mnogo za vas.Pokušavate da svoju karijeru usmerite u pravcu u kome vam sigurno može doneti veće prihode.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trudite se da budete manje kritički nastrojeni prema Biku ili Vagi ili prema onima koji s razlogom imaju neke primedbe na vaš račun. Bićete spremni da uđete u neki prilično sumnjiv ili nedovoljno razrađen aranžman koji se tiče inostranstva ili medija. Nemojte govoriti ono što druge nervira.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Merkur, simbol biznisa u konjukciji sa Suncem donosi nove mogućnosti u radu sa osobama koje rade za veliku privatnu firmu koja najverovatnije posluje sa prekookeanskim zemljama. Vaše ambicije su velike u pogledu mogućnosti da preko nekih bankarskih transakcija dođete do nekog povećeg novca.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pozicija Sunca odgovara predstavnicima vašeg znaka jer vam pruža mogućnost da se maksimalno posvetite biznisu. Oni koji planiraju stručno usavršavanje u inostranstvu mogu očekivati povoljne vesti. Vaše psihološke sposobnosti čine vas izuzetnim u svakom pogledu, naročito ako ste uključeni u posao sa strancima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ne želite nikog da izneverite i bićete u prilici da se dogovorite sa jednim Rakom ili Strelcem oko posla koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati ako budete spremni da naporno radite.Sledite svoju intuiciju i želite da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju i van granica zemlje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Tranzit Venere vas čini komunikativnim i spremnim da uđete u neki veći projekat sa zemljanim ili vodenim znakom. Tranzit Sunca može doneti mogućnost unapređenja saradnje sa nekim koga ne poznajete dobro ali vas je zaintrigirao i verovatno će vam se pružiti mogućnost da tu saradnju proširite.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Neko od vaših bliskih saradnika pokušava da vam nametne neke stavove sa kojima se ne slažete. Očekujete poziv od jednog Raka ili nekog Ovna u vezi sa nekim zajedničkim poslom.Trudite se da nađete najbolji način kako da uspostavite komunikaciju sa napornim saradnikom. Računate na pomoć Raka koji je prilično ubedljiv i harizmatičan.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još