Jovetić bi mogao da ode iz Fiorentine na leto

BEOGRAD, 17. novembra 2009. (Beta) - Agent fudbalera Fiorentine Stevana Jovetića rekao je da bi crnogorski reprezentativac na kraju sezone mogao da napusti taj italijanski klub.

"Ništa se neće dogoditi u januarskom prelaznom roku. Jovetić će ostati u Fiorentini. Nemam šta da kažem o mogućim transferima u Liverpul, Mančester siti ili Mančester junajted", rekao je Jovetićev agent Fali Ramadani britanskim medijima.
Jovetić ove sezone pruža dobre partije u italijanskom šampionatu i Ligi šampiona, zbog čega su mnogi evropski klubovi zainteresovani za transfer. Međutim, njegov agent tvrdi da bivši kapiten Partizana za sada ne razmišlja o odlasku iz Toskane.

"Možda neki drugi agenti pričaju o transferima, ali Jovetić razmišlja samo o Fiorentini. Videćemo šta će se dogoditi sledećeg leta", rekao je on.

"On voli Premijer ligu, ceni takmičenja u Seriji A i španskoj Primeri. To su najbolje lige u Evropi, a moguće je da ćemo dobiti mnogo ponuda", dodao je on.

Jovetić je prošao omladinsku školu Partizana, a za prvi tim debitovao je u aprilu 2006. godine. Za "crno-bele" je odigrao ukupno 80 utakmica i postigao 28 golova. U januaru 2008. postao je kapiten Partizana, a u maju iste godine potpisao je za Fiorentinu.

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 13 utakmica i postigao šest golova.

Pogledajte još