HOROSKOP ZA 28. JANUAR: Ovnu veče donosi iznenađenje, Devica se bespotrebno svađa

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ovo bi mogao biti interesantan dan, naročito za one koji žele da se sa nekim pomire ili da negde izađu zajedno sa osobom koja im je draga. Pokušajte da se priviknete na nove uslove rada koje vam neko nameće ali nemojte sumnjati ni u čije dobre namere. Veče donosi bolje raspoloženje, naročito u društvu Vage ili Vodolije.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Danas ćete biti sve tajanstveniji i pored naglašenog znaka Libra koji podstiče želju za druženjem. Tranzit Mesec ne može vam podići raspoloženje u večernjim satima ali zato iskoristite susret sa prijateljem tokom dana da saznate ono što vas interesuje.Ako ste iz bilo kog razloga spremni da uđete uneku vrstu rasprave, odložite to za neki drugi dan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Povoljan dan za one koji očekuju poziv od nekog ko im je veoma drag. Moguće je poznanstvo na javnom mestu sa osobom koja je spremna da vam pomogne da se snađete u nekom novom poslu. Uvereni se da se neko poigrava vašim strpljenjem. Ne želite da se ni sa kim raspravljate, naprotiv, imate potrebu da budete u harmoničnim odnosima sa onima koji su vam dragi.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Prepodnevni sati su bolji od poslepodnevnih i vi ćete želeti da se dogovorite sa nekim ko je veoma iskusan u poslu u koji ste vi verovano nedovoljno verzirani naročito ako se radi o poslu za koji je potrebna dobra organizacija posla. Imate način da se dogovorite sa jednim Bikom oko nastavka saradnje pod vašim uslovima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Trudite se da budete u toku događaja a jedan Rak, Vaga ili Strelac će pokušati da vam daju sve potrebne informacije. Nemojte oklevati kada je u pitanju posao sa nekim od koga inače mnogo očekujete i ko vam je obećao zajedničku saradnju. Dobijate priliku da uradite nešto na šta ćete biti ponosni.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec vas čini vas spremnim da odgovorite na poziv osobe koja je prilično intrigantna. Svesni ste uticaja koji imate na nekog koga dugo poznajete. Jedna Vaga ili Vodolija vam savršeno odgovaraju kao sagovornici. Imate potrebu da se sa nekim objasnite oko nekih prilično nebitnih pitanja.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Tokom dana vaše raspoloženje je stabilno ali u večernjim satima ulazak Meseca u vaš znak donosi dosta problema, naročito u kontaktima sa onima koji su nestalni, nepouzdani i sa kojima već imate loše iskustvo. Napet aspekt između Meseca i Venere, vladaoca vašeg znaka može podstaći vašu kreativnost. Moguć je razgovor sa osobom u koju imate veliko poverenje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Niste naročito pričljivi niti prilagodljivi tokom dana ali ćete u večernjim satima želeti da razgovarate sa Ovnom. Želeli biste da ostavite utisak na druge kao da ste osoba na koju se može računati i učinićete sve što se od vas očekuje ali to neće biti ni približno onako iskreno i srdačno kako vi to umete. Okuprani ste svojim ličnim problemima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Osećate se sjajno kada se prave planovi i spremni ste da se uključite u neki posao koji bi mogao značiti za vas mnogo više od mogućnosti da dobijete dobar honorar. Sve što ima veze sa biznisom kod vas pojačava entuzijazam. Svesni ste da ste u prilici da se dogovorite sa onma koji su vam bliski oko nekih bitnih problema i daćete savet kako da se reše.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Tranzit Meseca čini vas spremnim da počnete da se bavite nečim što vas veoma interesuje na intelektualnom planu. Takođe donosi mogućnost nalaženja rešenja za probleme posebno kada je u pitanju odnos sa bliskim prijateljem. Imate na koga da se oslonite i kome da verujete. Veza sa vazdušnim znakom može biti za vas veliki izazov i na mentalnom i na duhovnom planu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Opterećeni ste rokovima i verovatno samo razmišljate o poslu. Malo ko može da utiče na vas jer imate svoju koncepciju od koje ne odustajete. Trudite se da na svaki način nađete neko jednostavno rešenje za poslovni problem ali vam to teško polazi za rukom.Trudite se da pridobijete poverenje osoba sa kojima treba da nastavite rad.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Tranzit Meseca Device i Vage tokom dana čini vas uzdržanim ali napet aspekt sa Venerom donosi nove poslovne ponude koje ćete rado prihvatiti. Ako se bavite poslom od javnog značaja, imajte sluha za one koji vam daju savete. Oni sa kojima se svaki dan viđate na poslu mogu biti prema vama veoma uviđavani ali vi kao da toga niste svesni.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još