PROVOKATIVNIJE OD SVEGA ŠTO SMO VIDELI: Vrela fotka Milice Dabović

Košarkašica se ne libi da pokaže svoju zgodnu figuru, i ne krije da je često primorana da se "nosi" sa negativnim komentarima.

U inat hejterima ona je objavila fotografiju sa plaže, na kojoj pozira u belom bikiniju, a u prvom planu je njena izvajana pozadina. Uz ovaj prizor, koji je pripadnicima jačeg pola sigurno pravi melem za oči, ona je uputila i dugačku poruku i zahvalila se svima onima koji je podržavaju.

Uzivam u vremenu koje prolazi, a isto tako uzivam u vremenu koje dolazi! Verujem da su svi tu sa nekim razlogom i da je sve u Bozijim rukama. Ja imam tu srecu da su me roditelji doveli na ovaj svet da upoznam i lepe i ruzne strane zivota...da ucim na svojim i tudjim greskama, naucili su me da delim red cokolade na cetri dela, govorili su daj i Bog ce te dati ali ono u sta sam odrastala je u coveka a kada se na danasnji dan okrenem iza sebe ja sam SRECNA ZDRAVA i PONOSNA I vama a dobro znate kome to zelim i ne dozivljavam vas kao moje fanove VI STE MOJA DECA MOJI LJUDI, PRIJATELJI a o neprijateljima necemo...:) i ja vas volim, vi ste upotpunili, ulepsali, usrecili ovu moju borbu za uspeh, za tu zlatnu medalju koja sija oko moga vrata, tu olimpijadu o kojoj sam sanjala sve ove godine! Vi ste ono sto svakom sportisti treba PRAVA ISKRENA VERNA PODRSKA!!! I sta da vam kazem nego HVALA

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.