HOROSKOP ZA 4. FEBRUAR: Lav ima veliku brigu, Vodolije - neko vas izbegava

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Vaše dobre namere svi pravilno shvataju osim onih koji namerno prikazuju vaše ponašanje kao negativno jer vas doživljavaju kao konkurenciju.Nemate čega da se plašite i ni od čega da strepite. Možete dobiti dobru ponudu od nekog ko je veoma uspešan i spremna da sa vama radi na nekom velikom ozbiljnom projektu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nepovoljan dan za bilo koju vrstu razgovora posebno sa onima u koje nematem mnogo poverenja.Tajni razgovori, pregovori sa Vodolijama ili Strelcima neće doneti onaj rezultat koji očekujete.Trudite se da budete u dobrim odnosima sa svima jer ne znate šta nosi dan šta nosi noć.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Najbolje bi bilo da se pomirite sa nekom situacijom koja vas u priličnoj meri opterećuje, utoliko pre ako ste u poslovnoj vezi sa vodenim znakom ili sa nekim Strelcem koji često putuje. Veoma ste ambiciozni i i potrebno vam je društvo osobe koja vas u svemu podržava.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ako vam se dopada ideja da obnovite saradnju sa osobom sa kojom ste nekada radili ili bili u nekoj vrsti partnerskog odnosa, moguće je da ćete uspeti da tu vezu obnovite. Nemojte ćete ući u posao sa nekim ko vas je više puta i pored nekih naizgled objektivnih prepreka u stvari izneverio.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ako planirate posao sa jednim vazdušnim znakom koji je prilično hirovit, i pokušava da vam nametne svoje želje i planove, imaćete probleme da ga ubedite da treba da prihvati vaš predlog.Trenutno niste sposobni da se maksimalno posvetite glavnim aktivnostima jer vas mnogo toga iz porodičnog života brine.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Danas možete mnogo postići ako ne budete direktni, spremni da taktizirate i ako budete imali sluha za kolege. Ako ste u poslovnoj vezi sa Jarcem, Devicom ili Škorpijom, moraćete da im polažete računa. Mlade Device su spremne na kompromise da bi uspeli.Vaša pomirljivost je ipak samo deo vaše taktike.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trudite se da prihvatite sve što vam se nudi od poslova, naročito ako ste mladi, sve dok ne dođe vaših pet minuta. Osećate se spremnim za neke nove poslove ali moguće da nećete danas uspeti da nagovorite Strelca ili Ovna da vam daju šansu da iskažete svoje talente.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Očekujete kritiku od strane osobe koja često menja raspoloženje i sa kojom ne možete lako da nađete zajednički jezik. Neko će pokušati da vas nagovori da radite za njega i vi ćete na to pristati ma o kakvom poslu da se radi, samo ako je u okviru vaše profesije,čak i ako morate da često idete na put.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Nekome je veoma stalo do vas i daće vam to na vrlo konkretan način na znanje. Želeće da vas zadrži kao saradnika i možda će vam ponuditi i veći honorar ili će očekivati da na njegovu ponudu gledate sa poštovanjem. Mogući su problemi u sferi finansija ma koliko se vi trudili da ih ignorišete.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Budite spremni da se adaptirate na situaciju koja vam možda ne ide u prilog a koju vam nameće jedan Lav. Dobićete ponudu u vezi sa poslom sa strancima koji bi trebalo da bude dobro plaćen ali vi sumnjate da će plaćanje biti izvršeno o roku. Sa Vagom i Blzancima se dobro razumete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Danas su moguće česte promene rapoloženja kao rezultat vaše nesigurnosti u sebe. Moguće da vas poslovni partner izbegava jer ne zna šta da vam kaže.Uzajamno nepoverenje između vas, Device i Škorpije dobija za vas dramatične razmere naročito ako znate mnogo toga jedno o drugom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Naporan dan pun obaveza i nikako da stignete da obavite sve što biste želeli. Ne možete lako da se snađete u poslovima koji vas okupiraju i sa kojima ste opterećeni a tempo vam nameću jedan Rak ili Lav. Imate veliku obavezu da ispunite ono što ste sami sebi dali u zadatak a to vas već duže vreme u priličnoj meri opterećuje.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još