INCEST U POŽAREVCU: Otac silovao maloletnu ćerku i napravio joj dete

0

Protiv Toplice M. (44) iz sela Batovca kod Požarevca, koji je osumnjičen da je obljubio maloletnu ćerku D. M. (14), a koja je šest meseci kasnije rodila mrtvo muško dete, tužilaštvo je podiglo optužnicu jer je istraga pokazala da je on otac bebe.

Kako su naveli u javnom tužilaštvu u Požarevcu, optužnica protiv Toplice M. podignuta je zbog opravdane sumnje da je zloupotrebom svog položaja roditelja imao polne odnose sa svojom ćerkom, piše Alo. 

– Usled ovih polnih odnosa, D. M. je zatrudnela i 13. septembra 2015. rodila mrtvo dete. Tokom istrage je urađeno DNK veštačenje iz kog proizlazi da je upravo Toplica M. otac tog mrtvorođenog deteta – objasnio je tužilac Milan Živković.

On je dodao da je optužnica podignuta zbog težeg oblika krivičnog dela obljube zloupotrebom položaja, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 15 godina. Inače, Toplica M. se nalazi u pritvoru, koji mu je određen tokom istrage.

Kako je Alo! ranije pisao D. M. je 13. septembra dovezena u požarevačku bolnicu zbog lošeg zdravstvenog stanja. Nakon pregleda, lekari su se šokirali kada se ispostavilo da je devojčica u šestom mesecu trudnoće i da je počela da se porođa! Ona se porodila, ali novorođenče nije davalo znakove života.

Izvor: Alo

Foto: arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.