fbpx

PROGUTATI ILI ISPLJUNUTI: Ovo su 3 najveće DILEME u seksu, a evo i rešenja

Dilema 1: Ispljunuti ili progutati?

Odgovor na ovo pitanje zavisi jedino i isključivo o vama. Ako vam gutanje sperme apsolutno ne predstavlja ni najmanje zadovoljstvo (osim eventualnog zadovoljstva uslišenja njegove želje), nemojte to raditi. Osim ako ste mazohista koji voli neugodne stvari. Onda slobodno izvolite. Uostalom, gutanje je nešto što će verovatno u određenoj meri ugodno iznenaditi vašeg partnera, no definitivno nije nešto što je muškarcima toliko bitno za zadovoljavajući seksualni život.

Dilema 2: Analni seks - da ili ne?

Ako vaš partner priželjkuje analni seks, priuštite mu to zadovoljstvo jedino ako to i sami želite. Partner koji vas voli i kome je stalo do vas neće vas siliti ni na šta pa slobodno zaboravite njegove ultimatume, insistiranja i prohteve. A zaboravite i takvog frajera. Ako međutim i sami želite isprobati analni seks, zašto ne? Samo se potrudite da to obavite kako treba, uz sve potrebne pripreme.

Dilema 3: Kondom - da ili ne?

Iako većina muškaraca oseća izrazitu averziju prema seksu s kondomom, nikada ne pristajte na seks bez zaštite. Imate li stalnog partnera i pijete li kontracepcijske pilule, kondom vam nije potreban, no ako često menjate seksualne partnere ili jednostavno upoznate nekog novog, obavezno koristite kondom bez obzira na to jeste li na piluli. Jer osim što verovatno još uvek niste spremni da postanete mama, ne želite da pokupite neku polno prenosivu bolest.

Nadlanu / izvor: Cosmopolitan.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.