MUŠKARCI VAS LAKO PREVARE: Ovo je lek za neuzvraćenu ljubav!

0

Često se dešava da se zaljubite u nekoga ko vam nije dostupan na bilo koji način. Bez obzira da li taj neko već ima partnera ili jednostavno ne želi da bude sa vama, neuzvraćena ljubav može da bude jako bolna. Međutim, i za to postoji lek.

Evo kako da prebolite nekoga ko ne želi vezu sa vama.

Neuzvraćene ljubavi je neka vrsta bitke između instinktivnog i logičkog dela mozga. To znači da se doslovno morate odreći osobe i svojih osećanja prema njoj.

Najbolji način je da prekinete svaki kontakt sa tom osobom jer to samo može da pogorša stvari i oteža sam proces zaboravljanja osobe koju želite da prebolite.

Ukoliko ste skloni maštanju o osobi u koju ste zaljubljeni, odnosno o tome kako bi izgledala vaša veza da ste zajedno, sa maštarenjem morate da prekinete odmah. Ukoliko se ipak desi, samo se setite da i on ima mane kao i svaka druga osoba, pa kada počnete da maštate o njemu vi se setite njegovih nedostataka ili nečega što vas nervira kod njega i sigurno će vam biti lakše.

Ako se i desi da vas neko odbije u ljubavi setite se da to nije kraj sveta i da je život pun izazova.Umesto da patite, radite stvari koje volite, vežbajte, izlazite sa prijateljicama jer će vam te stvari pomoći da zaboravite osobu koju ne možete da imate

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.