TOTALNO PROMAŠENA TAKTIKA: Dame, OVAKO ga nikada nećete zavesti već ODBITI za sva vremena

Dečiji glas

Svi smo bar jednom upotrebili ovu tehniku: U želji da privućemo pažnju željenog momka pokušale smo da ga zavedmo nežnim i umilnim glasom. Međutim, istina je da muškarcima izuzetno iritantno to da slušaju. Dovoljno im je da čuju ženski glas, bez bilo kakve glume.

Bespomoćna dama

Muškarci i te kako mogu ukapirati kada se žena pravi naivnijom i bespomoćnijom nego što to zaista jeste. Zato bolje nemojte moliti za pomoć u situacijama kada je očito da vam pomoć ne treba jer momci neće pasti na to. Svesni su oni da nas krasi pamet i snaga.

Igrice toplo-hladno

Iako su nas ranije učili kako će igrice toplo-hladno muškarca još više zainteresovati, istina je drugačija. Momci su izjavili da ih ovakvo ponašanje iscrpljuje i da će brzo izgubiti interes.

Ljubomorni pokušaji

Muškarac će osećati ljubomoru ako vidi da žena koja mu se sviđa flertuje s drugim. Međutim iz te ljubomore neće proizići rezultat kakav žena očekuje. Ona se nada da će je ljubomorni muškarac više žeeti, ali veće su šanse da neće ni pokušati da razgovara s njom.

Glumljenje zajedničkog interesa

Momcima zaista ne smeta kada žene ne znaju ništa o njihovom hobiju ili omiljenom sportskom klubu pa nema potrebe za glumljenjem da znaju o tome više nego što je istina. Muškarac će kad tad shvatiti da preteruje sa svojim (ne)znanjem , a dalji epilog neće biti prijatan.

Izvor: tvbest/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.