PROKLETSTVO SRPSKOG RIJALITIJA: Tragične sudbine učesnika

Ekrem Jevrić preminuo je jutros u Njujorku u 57. godini života.

(old_image)

Jevrić, koji je je slavu stekao hitom “Kuća poso” i učešćem u rijalitijima, bio je sam u automobilu kada mu je pozlilo. Hitna pomoć je došla na lice mesta ali bilo je kasno. Ekrem se godinama borio sa hipertenzijom i u poslednjih mesec dana se žalio na bolove u leđima i trenjenje u nogama.

Iza sebe je ostavio suprugu Igbalu i četiri sina

Stevan Kojić ("DNK") - Smrskao ženi 16 rebara i lobanju pred decom

(old_image)

Stevan Kojić koji je sa suprugom Žaklinom učestvovao u emisiji “DNK“ na TV Pinku učinio je stravičan zločin. Stevan je sumnjao da deca koja je rodila Žaklina nisu njegova, ali analiza DNK pokazala je suprotno. Nakon emisije u kojoj su učestvovali Stevan je rekao da će ne želi da ostaje u braku sa suprugom, ali ju je pretukao do smrti.

(old_image)


Filip Kapisoda ("VIP Veliki Brat") - Pucao devojci u glavu

Poznati maneken Filip, nakon učešća u “Velikom Bratu“ 2010. godine usmrtio je svoju devojku Kseniju Pajčin, a potom i sebe. Iako je njihova veza bila veoma burna. Posle svakog raskida pevačica mu se vraćala. Na kraju su oboje tragično završili.

(old_image)


Zorica Lazić, Stevan Zečević i Elmir Kuduzović ("Veliki Brat") - Poginuli u saobraćajnoj nesreći

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Obrenovac–Šabac poginuli su Zorica Lazić (24), Elmir Kuduzović (26) i Stevan Zečević (24), bivši učesnici serije "Veliki brat". Vladimir Sarić, koji se nalazio sa njima u automobilu, lakše je povređen.


Antal Skendžić ("Veliki Brat") - Ubio majku

Antal Skendžić, učesnik “Velikog brata", uhapšen je 2007. godine zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ubio svoju majku Rozaliju (48) Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Zrenjanina, kada je pomahnitali Antal zario majci nož u srce

Pogledajte još