fbpx

#Winterfest2016 - Najbolja vina regiona, vodeći kuvari i gastro-blogeri na najlepšoj zimskoj destinaciji Srbije

Za sve ljubitelje Kopaonika i skijanja MK Mountain Resortje pripremio specijalne pakete cena, a Skijališta Srbije su svim učesnicima Winterfesta odobrila popust od 20% na ski pass tokom trajanja festivala.

Winterfest Ski & Wine Festival održava se poslednjeg vikenda marta već treću godinu na Kopaoniku. Ove godine kao i prethodnih program će biti raznovrstan, a pored vinske edukacije i salona, festival je dobio i dva gastro panela. Od degustacija vina i hrane do afterpartya i skijanja, svako će uživati. Cilj festivala je edukacija učesnika kroz vinske i gastro panele, interaktivne radionice, vinske izlete, takmičenje u kuvanju, vinski salon i kratak kurs o vinu.

Učesnici i prezenteri ovogodišnjeg Winterfesta su predstavnici najboljih restorana, stručnih magazina, blogova, portala kao i poznate ličnosti koje uživaju u hrani i vinu. Samo neki od njih su Filip Ćirić ispred restorana Homa, Janoš Mesaroš, Igor Luković ispred magazina Vino i Fino, Milan Spasić ispred vinarije Spasić, Paul Balke, Stevan Kostreš ispred vinarije Kovačević,Goran Kovačević ispred hotela Square Nine i mnogi drugi.

Informacije o cenama smeštaja koje idu već od 69 evra za tri dana (u cenu uključen i "Vinski pasoš") u MK Mountain Resort ili Jolly Kop Apartmanima, popustima, vinskom pasošu i programu možete pogledati na sajtu www.color.rs/winterfest2016/

Uživajte svim čulima na #Winterfest2016 i rezervišite svoje mesto na vreme!

Informacije za smeštaj i prevoz jelena.jahura@color.rs
Informacije za program i izlagače jelena.savic@color.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.