fbpx

PORODIČNO PROKLETSTVO: Ubijena devojka je sestra dečaka nestalog 2010. godine!

Ubijena Jelena Sindrić, koju je ubio saobraćajni policajac Dejan Stojiljković (36) iz Požarevca, sestra je od strica Đorđa Andrejića iz Majilovca, o čijoj sudbini se ne zna ništa od 22. jula 2010. godine, prenosi “Blic“. Za njegov nestanak bila je optužena njegova majka Marina, ali ju je sud oslobodio usled nedostatka dokaza. Meštani i policija su mesecima tragali za telom dečaka, ali on nije pronađen

Policajac Stojiljković, koji je Jelenu usmrtio ispred Kovčićeve kuće u Ulici Bože Dimitrijevića, posle zločina je pobegao navodno kod majke, ali se posle nekog vremena predao svom šefu. Na saslušanju je rekao da je u Jelenu pucao iz ljubomore.

Dejan Stoiljković Facebook

- Jelena i ja smo radili u kafani mog očuha. Ostali smo poslednji posle proslave. „Opelom” smo se dovezli do moje kuće, gde smo živeli poslednjih 15-ak dana. Otvorila je vrata od automobila i samo sam čuo: „Nemoj, molim te”, a zatim su odjeknula i tri hica - priča za “Blic” Branko Kovčić.


Stojiljković se krio u mraku dok Jelena i Branko nisu stigli pred kuću.

- Nisam ga video kada sam parkirao kola, a shvatio sam da je tu tek kada je Jelena progovorila. Kada je pucao u Jelenu rekao je da ide da se javi majci i pobegao u mrak. Bio sam izbezumljen, nisam video gde je parkirao automobil, znam samo da je vozilo bilo negde u blizini - navodi Branko.

Pucnjavu je čuo Brankov očuh koji je odmah alarmirao Hitnu pomoć i policiju. Jeleni, nažalost, nije bilo pomoći, tri metka koje je ispalio čovek sa kojim je živela nekoliko godina, pogodili su je u stomak i grudi.

- Osumnjičeni Stojiljković, koji radi kao saobraćajni policajac na pauku, ubrzo je pozvao svog šefa i predao se. Na saslušanju je rekao da je u Jelenu pucao iz ljubomore - kaže sagovornik “Blica” blizak istrazi i dodaje da je osumnjičenome određeno zadržavanje.

I do pre pet meseci Jelenina i Dejanova veza je naizgled delovala srećno. Onda je u oktobru Jelena otišla u Beč, gde je srela druga iz detinjstva Branka i, kako mladić kaže, počeli su da se druže intenzivnije. Pre tri meseca njihovo druženje je preraslo u vezu da bi po povratku iz Beča Jelena prešla da živi kod njega, iako je imala svoj stan u Požarevcu.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.