fbpx

NEMOJ DA TE POVREDI: Ostani dosledna sebi pri susretu sa bivšim!

Ne forsiraj
Ako misliš da ne možeš odraditi prvi susret, jednostavno idi. Znamo da zvuči kao dramatičan potez, ali bolje je otići uzdignute glave, nego dobiti napad panike i pokazati da ti je još stalo.

Budi smirena
Ponašaj se normalno, kao što bi se ponašala da sretneš nekog prijatelja kojeg viđaš vrlo često. Budi otvorena, komunikativna i nemoj provoditi previše vremena u njegovom društvu. Druži se sa svima, to je najsigurnije.

Ponašaj se prirodno
Neke devojke će glumiti preteranu razdraganost kad sretnu bivšeg, kako bi pokazale da su sasvim ok sa prekidom. Druge će ga u potpunosti ignorisati i davati mu do znanja da ne žele da pričaju s njim. Naš savet je da ga pristojno pozdraviš i ne zadržavaš se previše. Ako želi da priča s tobom, doći će sam.

Pripremi se na njegovo ponašanje
Ako si ga ostavila, nemoj očekivati da će te toplo pozdraviti. Ako to uradi, super, ali ako se ponaša hladno i nezainteresovano, dozvoli mu da bude upravo takav kakav je.

Pristojno s devojkom
Ako ima novu devojku i upozna te s njom, budi draga i nemoj pokazivati koliko ti ide na živce. Nemoj ne preterano glumiti da je jako voliš, jer će svima biti jasno da muljaš.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.