Ponedeljak, 23. novembar 2009.

BEOGRAD, 23. novembra 2009. (Beta) - Svi beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o novom gripu.

ALO - Pod naslovom "Premijer milioner uz pomoć Cece i Brene!", o tome da Vlada nameće novi zakon o autorskim pravima. "Koštunica spiskao 13.000 evra na Putina!", o poseti delegacije Demokratske stranke Srbije Rusiji. "Dečaku proboli srce zbog devojke!", o zločinu u Leštanima.

BLIC - List piše o novom gripu "Sve o novom gripu - 50 pitanja i odgovora". O ubistvu u Leštanima "Dečak izboden u tuči ispred kafića". Tekst o tome da je "delo amaterskog slikara krasilo patrijarhovu sobu".

VEČERNJE NOVOSTI - Upozorenje epidemiologa Predraga Kona "Grip preti sa trpeze". List objavljuje intervju sa ministrom infrastrukture Milutinom Mrkonjićem pod naslovom "Na koridoru nema krize". O srpskom radniku u Nigeriji koji je pobegao otmičarima "Pomolio se i pobegao".

GLAS JAVNOSTI - "Srbija neće skoro u EU", o upozorenju kongresne istražne službe SAD. O novom gripu list piše pod naslovom "Radna grupa za paniku".

DANAS - Izjava epidemiologa Predraga Kona "Tamiflu neće biti povučen iz upotrebe". List objavljuje intervju sa saradnikom ISAC fonda Milanom Pajevićem - "Srbija ne može da postane članica EU pre 2018. godine". O najavljenom protestu studenata "Kompromis ili svakodnevni štrajk".

KURIR - List piše o borbi tri struje za mesto poglavara Srpske pravoslavne crkve - "Može biti samo jedan". "Da li vi nas zezate?", o novom gripu.

POLITIKA - List objavljuje intervju sa profesorom na Bostonskom univerzitetu Vladimirom Brusićem pod naslovom "Svinjski grip jači od sezonskog". O tome kako je radnik "Energo Nigerije" Dragan Stepanović uspeo da pobegne otmičarima "Srbin pobegao otmičarima". List objavljuje fotografiju "Beograda u magli".

PREŠ - "Novi udar svinjskog gripa", o virusu H1N1. "Mladić ubijen posle tuče u Boleču", o zločinu u okolini Beograda. "Privatni avion za Koštunicu", o poseti delegacije DŠ Rusiji.

PRIVREDNI PREGLED - O međunarodnoj konferenciji o klimatskim promenama u Kopenhagenu pod naslovom "Uvođenje pravila u klimatske 'igre'". "Pirotska gumena čizma gazi svet", o gumenizm čizmama pirotskog "Tigra".

Pogledajte još