DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MART: Bikovi danas preterano emotivini, Ribe žele da se dokažu na poslu

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Tranzitno Sunce donosi nove mogućnosti što se tiče vašeg posla. Ovo bi sve u svemu mogao biti zadovoljavajući dan.Imate potencijal da budete brilijantni na poslu, tako da bi trebalo da razmislite o radu na nekom velikom projektu u okviru koga možete doživeti priznanje, naročito radeći da nekim Ovnom ili Vodolijom.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Sam posao vam ne predstavlja problem ali rad sa ljudima vam pravi probleme. Možete biti preterano emotivni i nepredvidivi, otežavajući izvršenje poslova osim ako ne budete podržani od strane neke Device ili Raka. Potrebno vam je da vas podrži neko ko je veoma kreativan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Od kako je Sunce ušlo u Ovna imate nalet pozitivne energije ali bi trebalo da ipak imate u vidu da uskoro ide pomračenje Meseca u Vagi što može doneti probleme i nepotrebne rasprave čak i sa onima koje volite. Tranzit Meseca vam ne odgoara, čini vas previše osetljivim na kritike. Skloni ste povredama.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Trudite se da uspostavite dobru komunikaciju sa kolegama, čak i sa onima koji se ne slažu sa vama po nekim bitnim pitanjima. Osobe koje su za vas autoriteti, posebno jedan Ovan ili neka Škorpija mogli bi vam napraviti probleme ako budete previše insistirali na svom stavu.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Osećate se superiorno kada je u pitanju saradnja sa osobama koje su u podjedankoj meri ambiciozne kao i vi. Verujete da možete da se dogovorite sa nekim ko vam je posbeno drag i s kim želite da uspostavite što je moguće bolju saradnju. Verujete u dobronamernost jedne Vodolije.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec prelazi preko vašeg znaka i donosi probleme u komunikaciji sa vatrenim znacima. Nemojte se previše nervirati ako jedna Vaga ne bude imala dovoljno razumevanja za vas. Možete imati priliku da se sretnete sanekim ko je spreman da finansira neki vaš projekat.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Imate potrebu da raščistite jedan prilično komplikovan odnos sa jednim Ovnom ili nekom Škorpijom. Pokušavata da se stabilizujete ali niste načisto šta je za vas trenutno najbolje rešenje. Ne znate kakav stav da zauzmete prema problemu koji vam prave Blizanci, Ribe ili neka Devica.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Volite tajne i sve u šta morate da se udubite, da istražite bez obzira da li se radi o vama lično ili o nekoj osobi koja vam je draga. Ovo bi mogao biti dan u kome saznajete intrige i prenosite dalje ili biste mogli sklopiti neku vrstu saveza, pakt o ćutanju i čuvanju tajne između vas i dobre prijateljica.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Razmišljate o svojoj karijeri i na ozbljan način želite da se maksimalno posvetite nečemu što bi vam moglo doneti dosta zadovoljstva ali i profesionalnu satisfakciju. Mnogi žele da se prikjuče vašem timu, čak i ako ste veoma mladi, verovatno se lider u grupi. Očekujete vesti iz inostranstva od nekoga ko je veoma originalan u svojim zamislima.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Prenaglašen znak Riba čini vas tajanstvenim u očima onih sa kojima treba da ostvarite prisan odnos ali i sa kolegama koji vas mogu doživeti kao nekog ko izbegava obaveze ili nešto potpuno suprotno tome, kao jaku konkurenciju. Ne bi trebalo da se previše opterećujete mišljenjem koje drugi imaju o vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Bilo bi dobro kada biste se okupirali nekim važnim, egzistencijalnim problemima i kada biste dozvolili sebi da vas niko preterano ne opterećuje svojim brigama. Naglašen znak Riba i Strelca za vas može značiti psihički i fizički umor i želju da pobegnete iz stvarnosti. Moguća je interesantna ponuda od Ovna ili Lava.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Delujete harizmatično i dobro znate šta kada kome treba da kažete i kome da podnesete računa. Mlade Ribe su previše samouverene i željne da se dokažu, naročito u sportu ili u nekoj delatnosti koja podrazumeva da imate jaku konkurenciju. Oni koji su vam odani, podstiču vašu ambiciju.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još