PREDIVNA DUŠA I VELIKI ČOVEK: Evo zašto je Marinko krio od porodice da je teško bolestan!

Kada se razboleo njegovo stanje potreslo je celu Srbiju, ali i u najtežim trenucima glumac je bio toliko jak i želeo je da vest o svojoj bolesti sakrije od svoje porodice, bivše supruge Dubravke i ćerke Sare.

Članovi porodice, prijatelji i kolege bili su svim srcem uz Marinka i trudili su se da mu olakšaju borbu protiv opake bolesti.

Madžgalj se trudio da sakrije svoju bolest, jer nije želeo da ga ljudi sažaljevaju. Kada je saznao od čega boluje rekao je svima u bolnici da nikako informaciju o operaciji ne javljaju porodici, kako im ne bi pokvario odmor.

Naime, u trenutku operacije Marinkova bivša supruga Dubravka i njihova ćerka su bili na moru i glumac je želeo da sačeka da se one vrate u Beograd kako bi im saopštio lošu vest, rekao je za medije sagovornik koji je ležao sa njim u bolnici.

Prijatelji i kolege su sa nevericom primili vest o smrti glumca Marinka Madžgalja. Kako kaže Marinkova koleginica Dara Džokić, Atelje 212 je ponovo zavijen u crno. Sahrana će se održati u utorka, 29. marta na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 14:30.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.