Stanija vs Ava

U Survivoru su ove godine bile mnoge mlade dame, ali najviše su se istakle Stanija i Ava. Žestoka borba u kojoj se pobeđuje samo za bolje silikone. Mada se nisu kvalifikovale u finale takmičenja, njihovo učešće će se sigurno pamtiti.

Staniji je teško pao boravak na Kostariki jer nije imala mogućnost da čita Dučića, dok je Ava, koja “daje poduke iz svega“, odlučila da počne da piše roman.

Briga o zdravlju

Stanija Dobrojević, koja se okitila titulom najlepša Playboy Golf devojka, kaže da je teško izdržala bez Dučića na ostrvu, ali i bez solarijuma ikao je na kraju dobila opekotine od sunca.

Stanija, ipak, nije devojka koja ne vodi računa o svom zdravlju i sama priznaje ” uvek dajem dosta para kada je pitanju zdravlje, tako i za silikone”. Na ostrvu joj nije bilo do seksa ko će da se valja po prljavštini blatu.

Frajerica koja ima m*da

S druge strane je Ava Karabatić “frajerica koja ima m*da”, ali i personaliti, harizmu i iks faktor.

Kaže da je došla na Kostariku da pobedi sebe, da piše pesme i knjigu “Susjed” ili “Ključić mojih tajnih odaja”.

Volim da pišem i kada mi je teško izražavam se olovkom i papriom – jada se Splićanka Ava, koja je poznata po učešću u serijalu “Farma”, ali i smelim fotografijama u časopisu “Playboy”.

Ava je studentkinja je Filozofskog fakulteta u Zadru gde studira književnost, latinski i italijanski jezik. Po struci je farmaceutski tehničar. Ava želi da se ostvari i kao glumica pa namerava da upiše akademiju u Sarajevu ili Beogradu.

Nije Paris Hilton ali da je zadovoljna svojim finansijama, a svesna je i svog glasa.

Nemam neke glasovne sposobnosti, ali od nekih nikad ne bih kupila CD iako ima dobar glas, a da mu je dosadan stas – kaže Ava.

Više o Avi i Staniji u fotogaleriji.

/