Poznati isprobavali “Cinti” obuću

Na otvaranju koje je upriličeno za medije I javne ličnosti, ali I za slučajne prolaznike, mogli su se videti najnoviji modeli iz kolekcije Jesen/Zima 2012/13. godine koje su proizvođači “Cinti” brenda spremili za predstojeću sezonu.

Prisutni su imali priliku da isprobaju i za sebe izaberu nešto iz bogatog asortimana “Cinti” obuće I aksesoara: od romantično ukrašenih baletanki , visokih potpetica, čizama do gležna kao I onih večernjih varijanti do kolena, do nezaobilaznih I neprikosnovenih modela torbi I obuće sa nitnama koji su “must have” I ove sezone.

Za ovu prilku, “Cinti” je svim kupcima dao specijalni popust od 10%, pa mnoge pripadnice lepseg pola nisu odolele da još te večeri sebe obraduju novim parom cipela ili tašne, a svaka dama koja je posetila radnju od domaćina otvaranja je dobila I cvet na poklon.

U prijatnoj atmosferi, uz kanapee I šampanjac, obuću su isprobavale mnoge poznate zvanice I gradski trendseteri: Đorđe Rašić, generalni direktor kompanije Zepter International, PR Zeptera Milica Jevtić, Biljana Obradović,Ivana Baltić, Tika Stanić, Ivana Radović, Ivana Milović, Marija Pop-Božinovski i mnogi drugi.

(old_image)

Pogledajte još