MIS JU: Parada kiča i smeha!

Međutim, i nisu neke lepotice! U Srbiji ima mnogo lepših, a sigurno i mnogo pametnijih od njih. Odabrane lepotice će 19. septembra otići na pripreme u Grčku. Nadamo se da će ovaj put Vesna da Vinča i njeni saradnici širom otvoriti oči i dobro se raspitati o svim takmičarkama kako im se ne bi dogodio blam od prošle godine, kad su 7. oktobra lentu dodelili Nikolini Bojić, koja je udata, a potom krunu stavili prvoj pratilji Aleksandri Doknić.

Ali ne treba ništa da nas iznenadi pošto govorimo o kompaniji „Mis Ju“, od koje se svašta može očekivati. Čak i na biranju finalistkinja organizacija nije bila na zavidnom nivou. Portparoli nisu znali čak ni koliko devojaka učestvuje. Prvo su govorili 44, a potom 51. Ozvučenje je bilo preglasno, pa je prisutnima zujalo u ušima.

A voditelji, umesto da pohvale učesnice ovogodišnjeg izbora, sami su sebe hvalili i pričali o svojim planovima, pa su čak govorili i o tome kako su se proveli na odmoru.
Stvarno je bilo mučno!

Prekrstili Milana Gromilića
Pre nego što poznata kompanija odluči da neke ljude angažuje za vođenje programa, trebalo bi da ih nauči i ko se kako zove. Jedan voditelj najavio je popularnog koreografa Milana Gromilića, ali očigledno mu ne zna prezime, pa je umesto Gromilić rekao Gromulić. Potom se čuo samo smeh.

Maji Volk sevale gaće
Maja Volk bila je specijalna gošća i u pauzama je svirala gitaru, dok je njena ćerka pevala. Iako je bivša učesnica „Velikog brata“ imala suknju, nije ženstveno sedela, pa su joj sevale gaće.

Sindi se opijala
Ivana Stamenković Sindi i njen dečko Uroš Ćertić takođe su bili deo ove smejurije. Čim su došli, Sindi je naručila rakiju. Ubrzo joj se i Uroš pridružio. Izgleda da ih je malo opila, pa se kaskader hvalio kako je snimao scene sa Salmom Hajek.

Kurir

(old_image)

Pogledajte još