Za ponedeljak, 14. decembar 2009.

BEOGRAD, 14. decembra 2009. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno širenju novog gripa i ekonomskim temama.

BLIC - Tradicionalno objavljivanje liste "100 najmoćnijih žena u Srbiji". List objavljuje intervju s generalnim sekretarom NATO-a: "Građani Srbije da odluče da li žele u NATO". O širenju epidemije gripa: "Zbog gripa od sutra moguća zabrana javnih skupova".

VEČERNJE NOVOSTI - Iz narodne banke Srbije "Kurs bez dogovora". Posle najave da će se graditi 12.000 stanova "Placevi na meti". List piše da je sve teža epidemiološka situacija "Novi grip udara jače".

DANAS - List objavljuje intervju ministra Rasima Ljajića pod naslovom "Ovo je najteža godina koju pamtim". O raspodeli budžeta "Vlada prvi put dala dovoljno novca za nezavisne". List objavljuje intervju sa selektorom Obale Slonovače Vahidom Halilhodžićem pod naslovom "Srbiji fale igrači ekstra klase", kao i intervju sa glumcem i ministrom kulture iz BiH Emirom Hadžihafizbegovićem koji je naslovljen "Posle 20 godina stižem u Beograd".

POLITIKA - List objavljuje razgovor sa tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem "Srpsko sudstvo nadležno za 'Tuzlansku kolonu'". O nesreći na planini Gučevo "Kobni let paraglajderom". List piše da je "Postignut dogovor o isplati zarada radnicima '1. maj'".

PREŠ - List eksluzivno objavljuje: "Tajni spisak svih policijskih kamera". O tome da su privrednici nezadovoljni potezima guvernera teskt pod naslovom "Jelašiću, za koga ti radiš?". O primeni zakona o saobraćaju "Policajac vozio sa 1,99 promila alkohola u krvi".

maj/dar

Pogledajte još