Dragan Đurić ili Savo Milošević

BEOGRAD, 14. decembra 2009. (Beta) - Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan odlučio je jednoglasno na sednici održanoj u ponedeljak da ponovo kandiduje aktuelnog predsednika Dragana Đurića za tu funkciju.

"Opredeljujući se za ovu kandidaturu, članovi UO polaze od nepobitne činjenice da je u prethodne dve godine klub stabilizovan u svim segmentima i da su, pritom postignuti rezultati koji se, po mnogo čemu, mogu smatrati među najuspešnijim u dosadašnjoj bogatoj istoriji kluba navodi se u saopštenju kluba.

U saopštenju se dodaje da "velike zasluge za postignuto, među ostalima, nesporno pripadaju sadašnjem sazivu UO, na čelu sa sadašnjim predsednikom kluba, bez obzira na sva osporavanja i minimiziranja".

Protivkandidat Đuriću na izbornoj skupštini kluba 21. decembra biće bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Savo Milošević.

Milošević je u subotu kritikovao aktuelnu upravu zbog lošeg rada i izostanka transparentnosti u pripremama za izbornu skupštinu.

U saopštenju Partizana navodi se da je "poslednjih dana u javnosti, od strane pojedinaca, prisutan koncept i metod do sada nezabeležen u istoriji FK Partizan" i navodi da UO neće to javno komentarisati.

U klubu su istakli da su zadovoljni što se budući sastav skupštine kluba "odlikuje reprezentativnošću i kompetentnošću da odgovori svim zahtevima koji stoje pred najvišim organom kluba".

Pogledajte još