Uvredio sam novinara, ali ga nisam fizički napao

BEOGRAD, 15. decembra 2009. (Beta) - Trener fudbalera Intera Žoze Murinjo priznao je da je uvredio, ali ne i fizički napao jednog novinara posle prvenstvene utakmice sa Palermom, koja je završena rezultatom 1:1.

Italijanski sindikat sportskih novinara optužio je danas Murinja da je posle nedeljne utakmice nasrnuo na novinara lista "Korijere delo Sport" Andreu Ramacotija.

"Tačno je da sam posle utakmice uvredio jednog vašeg kolegu. Nije tačno da sam bio agresivan prema njemu, niti da je došlo do fizičkog kontakta", rekao je Murinjo za italijansku televiziju Skaj.

Portugalski stručnjak je priznao da ga je iritiralo to što novinar već nekoliko meseci posle svake utakmice čeka pored klupskog autobusa i uzima izjave, iako, prema Murinjovim rečima, nema dozvolu za to.

"Nemam nameru da mu se javno izvinim, jer je u pitanju odnos između nas dvojice. Želim da razgovaram sa njim, oči u oči. Nadam se da ću, uz malu pomoć humora, izgladiti stvari. Ko zna, možda na kraju dobijem od njega i božićni poklon", zaključio je Murinjo.

Pogledajte još