Za četvrtak, 17. decembar 2009. godine

BEOGRAD, 17. decembra 2009. (Beta) - Naslovne strane beogradskih dnevnih listova od danas posvećene su poseti holandskog ministra spoljnih poslova Maksima Ferhagena Beogradu, snežnim padavinama u Srbiji, kao i o vakcinaciji protiv gripa A (H1N1) i ekonomskim temama.

ALO - Pod naslovom "Spisak svih radara u Srbiji", o policijskim kontrolama na putevima. "Sibir za svetog Nikolu, otopljenje, pa led do Srpske nove", o vremenskoj prognozi.

BLIC - "Obavezan pregled pre vakcine", veliki je naslov o vakcinaciji. "U Beogradu više snega nego na Kopaoniku", naslov je o vremenu u zemlji. "Agresivnije braniti kurs dinara", najava je teksta o ekonomiji.

VEČERNJE NOVOSTI - "Dinar lagano tone", najveći je naslov o ekonomiji. "Svi begunci mogu kući", najava teksta da Vlada usvaja predlog zakon o amnestiji.

GLAS JAVNOSTI - Pod naslovom "Vakcinacija tačno u podne!", o vakcinaciji protiv novog virusa gripa tipa A H1N1. "Sneg + taksisti = paraliza", o najavi štrajka taksista i autoprevoznika.

DANAS - "Holanđani ohrabruju, ali i upozoravaju", naslov o poseti Maksima Ferhagena. "Većina puteva prohodna", najava je teksta o snegu u Srbiji.

KURIR - O štrajku taksista i autoprevoznika pod naslovom "Blokada Srbije!". "Atentator na Tadića", o autoru pretećih pisama državnim funkcionerima.

POLITIKA - "Ferhagen: Holandija veruje u evropsku budućnost Srbije", najveći je naslov uz fotografiju o poseti holandskog ministra. "Vakcinacija protiv novog gripa počinje tačno u podne", o vakcinaciji protiv virusa H1N1.

PREŠ - "Vozače u 2010. kazniti sa bar 80.000.000 evra", najveći je naslov o saobraćajnim propisima. "Ledeno doba", o najavi hladnih dana. "Kako smo smršale", naslov o dijetama poznatih ličnosti.

PRIVREDNI PREGLED - "Ferhagen za evropsku budućnost Srbije, ali...", o poseti holandskog ministra. "Penzionera više od radnika", piše list.

Pogledajte još