SAVETI KUPOHOLIČARKE: Tri predloga za novogodišnju noć!

Ne preostaje mi ništa drugo nego da krenem u potragu za nekim razoružavajuće dobrim komadom garderobe. Već je praznična euforija počela da prožima sve u našem gradu pa je šoping malo drugačiji od onog na koji sam navikla.... možda ću morati da se "laktam" za željenu kombinaciju a znate kako kažu: Što se mora nije teško ili još priladnije situaciji: Cilj opravdava sredstvo.

Make up: Marija Starčević

San svake kupoholičarke je da odevnu kombinaciju od glave do pete pronađe na jednom mestu. Ja sam svoj san ostvarila u Aveniji Mode na Novom Beogradu.

Party girl: Svi će biti u drugom planu!

Šljokice, štras, zlato.. Ima li bolje prilike od novogodišnje noći da obučem nešto OVAKO moćno? Benetton bluzica zaslepeće sve one koji se nađu u mojoj blizini a lepršava suknjica idealna je za novogodišnji ples!

Punk lady: Da se zna koje glavna cica u novogodišnjoj noći!

Efektna mini suknja sa bluzicom od tila, pa ko se ne bi okrenuo za mnom? Crna boja je uvek pun pogodak, jer izgleda moćno i šik. Trendseterke, zadala sam vam domaći zadatak!

Manekeni: Modna agencija Fox

Kombinacija boja za momke u trendu

Zaboravila sam da vam spomenem, u šoping sam povela i dečka a za njega sam odabrala ovu šik ljubičasto - zelenu kombinaciju. U pitanju su brendovi Benetton i Digel jer neke stvari mogu da nose samo pravi muškarci.

U prodajnim objektima „Avenija Moda” i „Modiana” možete naći sjajne brendove:
Za nju: Guess, Guess by Marciano, Mexx, S. Oliver, Marx, Sisley, Comma, Dresd, Tom Tailor, Benetton, Corazon, Samoon, Betty Barclay... Za njega: Guess, Mexx, S. Oliver, Digel, Mayer, Lerros, Navigare, Benetton, Bugatti, Tommy Hilfiger,Tom Tailor; Za najmlađe: Benetton, Sisley, S.Oliver, Name it, Blue Seven i Tom Tailor.

/

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.