Uprava Juventusa ima poverenja u trenera Feraru

BEOGRAD, 20. decembra 2009. (Beta) - Predsednik Juventusa Žan Klod Blan rekao je da uprava kluba ima poverenja u trenera Ćira Feraru, iako je Juventus na svom terenu izgubio od Katanije sa 2:1 i propustio priliku da preuzme drugo mesto na tabeli Serije A.

"Ostajemo na onoj liniji na kojoj smo bili prethodnih dana. Još uvek verujemo u Feraru i njegov stručni štab. Ipak, moraćemo da analizarmo ovaj težak period za klub", rekao je Blan za italijansku televiziju Skaj.

Juventusu je to drugi uzastopni poraz u prvenstvu, a "stara dama" je nedavno u Torinu izgubila i od Bajerna sa 4:1 u Ligi šampiona i neće igrati u osmini finala tog takmičenja.

"Predstojeća pauza u prvenstvu će nam dobro doći. Nadam se da ćemo u tom periodu popraviti sve što nije u redu i da ćemo od Nove godine početi da beležimo dobre rezultate", kazao je Blan.

On je dodao i da razume navijače Juventusa koji su organizovali javni protest posle današnjeg poraza.

"Imaju razloga za nezadovoljstvo. Juventus je klub koji je navikao na uspehe i obećavam navijačima da ćemo učniti sve da se izvučemo iz ove situacije", naveo je Blan.

Predsednik Juventusa dodao je i da klub ne namerava da dovodi nove igrače u zimskom prelaznom roku.

"Imamo dovoljno dobar tim za uspešne rezultate, iako ekipa to ne pokazuje u poslednje vreme. Moramo da zasučemo rukave i izvučemo najbolje iz postojećeg igračkog kadra", zaključio je Blan.

Pogledajte još