ZORANINA ispovest o smrti majke

Modna blogerka Zorana Jovanović po prvi put se nakon smrti majke pojavila u javnosti.

Majka joj je preminula nakon duge i teške borbe sa bolešću, ali Zorana ne dozvoljava da je to slomi. Svoj blog je počela kako bi se digla iz kreveta nakon očeve smrti koja ju je bacila u depresiju, i zato zna da sebi ne sme da dozvoli da se sada to ponovi.

"Pa dobro, to je život, takve stvari se dešavaju, ne možemo sada svi da legnemo, da padnemo." rekla je Zorana u intervjuu.

"Tri dana sam sedela i gledala u plafon, nisam jednostavno više mogla da izdržim, tako da sam nastavila da radim ono što volim."

Iako je nakon smrti majke imala veliku podršku prijatelja i porodice, bilo je i onih koji su ionako tešku situaciju učinili još težom, poput komentara Jelene Karleuše koja je Zoranu oštro kritikovala zbog objave na Instagramu. No, iako je ovaj komentar uzburkao našu javnost, blogerka ni ovo ne zamera.

"Ženu ne poznajem i ne želim da se svađam sa bilo kime, niti bih ja komentarisala na takav način bilo koga ko ima potrebu da bilo šta podeli sa svetom. Mislim da nije na drugima da to komentarišu, posebno ne na onima koji nisu proživeli tako nešto."

Nadlanu

Pogledajte još