BRAVO, LEPOTICE: Srpkinja postaje Viktorijin anđeo! (FOTO)

0

Tijana Stoisavljević (23) iz Beograda, ima velike šanse da rame uz rame sa najlepšim ženama sveta prošeta pistom kao Viktorijin anđeo.

Krajem ovog meseca lepa brineta ide na razgovor, kada će se utanačiti svi detalji buduće saradnje.

-Ta priča je krenula još pre par godina, samo sto su se kockice sklopile tek sada zbog mojih obaveza oko fakulteta i povratne informacije od strane čelnika Viktorijinih anđela. Moja matična agencija vodi tu priču tako da se nadam da će se sve završiti kako treba jer je još to kao kruna manekenske karijere koju sam započela sa svega šest godina – kažeTijana za portal Nadlanu.

Prelepa manekenka, koja je završila Filološki fakultet u Beogradu i govori pet jezika, zadovoljila je početne veoma visoke kriterijeme koji su neophodni da bi se na modnoj pisti prošetalo uz imena kao što su Adrijana Lima, Aleksandra Ambrozio i druge, ostaje još samo da se čelnicima Viktorijinih anđela dopadne Tijanina ličnost, što je može se slobodno reći njeno najjače oružje.

Kako kaže, za njen veliki uspeh zadužen je i zvanični treći frizer Balkana Bojan Kesegi, sa kojim će reviju po ugledu na Viktorijine anđele raditi i u Beogradu i biti zaštitno lice.

Pogledajte galeriju OVDE.

/

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.