NIS otvorio rekonstruisanu benzinsku stanicu

POŽAREVAC, 26. decembra 2009. (Beta) - Predstavnici Naftne industrije Srbije (NIS) i NIS Petrola otvorili su u subotu rekonstruisanu benzinsku stanicu "Požarevac I" u strogom centru grada.

Osim multipleks automata za D2, evro dizel 5, MB95 i BMB95, ponuda goriva na stanici je proširena uvođenjem autogasa. Stanica je rekonstruisana prethodna dva meseca. Objekat je automatizovan, što podrazumeva vođenje i praćenje svih procesa rada elektronskim putem, od istovara robe, preko povezivanja automata za istakanje goriva sa centralnim računarom u prodavnici, do mogućnosti samoposluživanja.

Tipski objekat od 170 kvadratnih metara koji je opremljen prodajnim prostorom prilagođen je za pristup osobama sa invaliditetom. Na stanici su ugrađeni rezervoari sa duplim zaštitnim plaštom, kao i separatori za odvođenje zauljenih voda. NIS Petrol je nedavno otvorio benzinsku stanicu u Adaševcima, a u narednim danima završiće se izgradnja stanica u Kruševcu i Šapcu, izjavila je danas zamenik izvršnog direktora NIS Petrola Olivera Basta.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.