Neda Ukraden predstavila javnosti svog ljubavnika! (VIDEO)

Na radost i zadovoljstvo svih, nije reč o stvarnoj osobi, već o novoj pesmi i video spotu istoimenog naslova.

"Ljubavnik" pogađa žene i muškarce podjednako, a muzička je priča o uzaludnoj ljubavi, koja stiže sa novog Nedinog albuma "Terapija".

- Pesma je izuzetno ritmična, sa tematikom u kojoj smo često ispali naivni, za što smo ponekad i sami krivi - kaže Neda.

- Nova numeraa na prvo slušanje deluje kao veliki regionalni hit, što su potvrdili mnogi koji su videli ili čuli delić spota i pesme, a verujem kako će ovo biti jedna od numra koje ću rado pevati na predstojećim koncertima - dodaje Neda.

"Ljubavnik" stiže iz autorske radionice Dušana Bačića koji je idejni tvorac muzike i teksta, dok su aranžman i produkcija delo Bojana Dragojevića.

Novu pesmu prati i zanimljiv video spot snimljen u režiji proverenog reditelja Vedada Jašarevića.

- Zajednička želja Vedada i mene, bila je da u spotu ovoga puta ulogu dobiju amateri, a ne profesionalni glumci i modeli. Odlučili smo se za simpatični par, Milicu i Luku, koji su vrhunski i profesionalno odradili svoj angažman u spotu. Verujem kako će se novi video spot, kao i sama pesma, svideti mojoj publici, koja mi svih ovih godina daje snagu, motivaciju i dodatni vetar u leđa da budem još bolja, kreativnija, ali i mlađa - zaključila je Neda Ukraden.

"Ljubavnik" stiže sa novog albuma "Terapija" koji je Neda Ukraden sinoć u društvu porodice, prijatelja i kolega, kao i brojnih medija, promovisala u Beogradu.

Svečana promocija, kojoj su između ostalih prisustvovali Lepa Brena, Željko Samardžić, Goca Tržan, Romana Panić, Dejan Matić i Boban Rajović, održana je u jednom beogradskom klubu, a sama Neda izuzetno je zadovoljna,

- Oduševljena sam kako je sve proteklo, od elegantnog enterijera, preko atmosfere koju su stvorili moj bend i tamburaši, pa do dragih ljudi, gostiju, koji su bili sa nama. Srećna sam jer je ovaj album kruna četvorogodišnjeg rada. Uložila sam izuzetan napor u rad na albumu, u kojem je učestvovalo gotovo 100 ljudi, autora, snimatelja, aranžera. Drago mi je da pesme pokrivaju taj široki spektar, od popa i zabavne muzike pa sve do tamburaša, te je reč o uzbudljivom i nimalo dosadnom albumu. U svakom slučaju izuzetno sam srećna i zadovoljna i očekujem da album dugo traje.

Ko je "Ljubavnik" Nede Ukraden saznajte u njenom novom spotu.

Autor: NaDlanu.com

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.