Belgrade wedding show 3. i 4. decembra u hotelu Crowne plaza

Eminentni lideri iz oblasti industrije venčanja, predstaviće posetiocima sajma svoju bogatu ponudu i najnovije trendove za predstojeću sezonu venčanja.

Svečano otvaranje sajma planirano je 2. decembra, a obeležiće ga kao i prethodnih godina revija venčanica koje će poneti poznate dame iz javnog života naše zemlje.

Ovo je jedan od najposećenijih gradskih modnih događaja, na kome će biti predstavljeni najnoviji modeli venčanica, odela i asesoara Studija Prostor, Tijane Todorović, Predraga Đuknića, Moranga, Lepe Danojević, Mirjane Vujčić, modnog studija White Design i mnogih drugih.

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha Belgrade wedding show-a, ove godine će u Crowne plazi rekordan broj modnih kuća, aranžera i dekoratera, zlatara, poslastičara, prostora za venčanje i cvećara prikazati svoje kreativne, inovativne usluge. Za samo jedan dan posete sajmu budući mladenci uštedeće mesece planiranja, a stručnjaci, koji će besplatno davati savete, pomoći će im da bez stresa organizuju vencanje o kome su maštali.

Kao i prethodnih godina malim dezertnim savršenstvima sve goste Belgrade wedding show-a obradovaće i najbolje poslastičarnice, a ponudu lokacija za venčanja prezentovaće i najatratktivniji prostori u Beogradu.

Očekujemo vas 3. i 4. decembra u hotelu Crowne plaza.

/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.