DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL: Lavove očekuje naporan dan, Vodolije treba da se posvete stručnom usavršavanju

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Naporan dan zbog konjukcije Meseca i Plutona tako da ako imate neke neraščišćene račune sa nekim Rakom, Jarcem ili Škorpijom u vezi sa pitanjima finansija, teško da ćete uspeti da se dogovorite. Trudite se da nađete neke nove poslovne partnere koji bi mogli da se sa vama upuste u nov posao.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Optimista ste kada je u pitanju rešavanje sudskog spora ili započinjanje posla sa strancima koji bi mogli da vam donesu satisfakciju ili novac. Imate način da rešite problem koji eventualno imate sa Vodolijom ili sa Blizancima. Nemojte biti previše popustljivi prema onima koji to ne zaslužuju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Očekujete da vam se javi neka Devica ili da jedna Vaga održi obećanje. Moguć je susret sa osobama koje imaju ozbiljne planove sa vama. Verovatno će vam ponuditi posao koji bi mogao biti veoma unosan i najverovatnije će imati veze sa inostranstvom.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Pokušavate da se priviknete na situaciju koja vam je na neki način nametnuta od strane vama bliskih osoba prema kojima ste uvek bili fer. Moguće da članovi vaše porodice od vas očekuju previše. Trudite se da nađete dobre investitore a ako vam to ne pođe za rukom, poslovni partner će se potruditi u vezi se tim.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Naporan dan jer očekujte da vam se javi neko s kim ne možete baš lako da ostvarite saradnju ako se radi o vodenim i zemljanim znacima koji od vas očekuju mnogo više nego što očekujete. Imate priliku da se dogovorite sa Vodolijom ili Ovnom oko nekih novih profitabilnih poslova.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete da ćete naći razumevanje od strane nekog ko vas je inače u svemu podržava. Vaši planovi kada je u pitanju posao sa strancima, imaju svrhe ako se radi o poslu sa Ribama ili Bikom. Trudite se da budete u dobroj kondiciji i želite da što pre vidite rezultate vaših napora.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Niste sigurni kome treba šta da kažete i ne biste želeli da budete porešno shvaćeni od onih koji su vam inače veoma naklonjeni. Ako mislite da će vas podržati Vodolija koja vas je oduvek podržavala čak i kada s u pitanju poslovi koji su prilično rizični u finansijskom pogledu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Ne želite da propustite priliku koja bi mogla da vam donese šansu da započnete posao koji bi mogao da vas poveže sa onima koji mogu da vam budu budući dobri saradnici. Imate potrebu da vladate situacijom u kojoj se nalazite i naći ćete način da vas podrže Rak ili Jarac

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Novi poslovi vas istovremeno oduševljavaju i pomalo plaše jer mislite da biste mogli imati imati previše posla koji mogu biti naporni. Trudite se da se sretnete sa onima koji imaju veće iskustvo od vas u poslu koji vam može doneti veliku reputaciju.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Veoma ste odlučni ali i ne manje saosećajn kada je u pitanju neko kome je potrebna vaša pomoć Nemojte se previše udubljivati u probleme onih koji mogu da sami ih rešate. Ne bi trebalo da propustite šansu u vezi sa obnovom saradnje sa prijateljima ili nekadašnjim saradnicima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Ako se osećate umorno, ako vam skoro ništa ne ide od ruke ili vam se ne radi, možete naći neku aktivnost koja će vam pomoći da se snađete u poslovima koji bi mogli biti veoma unosni i korisni i za vas lično. Možda bi bilo dobro da se više posvetite strčnom usvršavanju i poslovma sa umetnicima.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Dobijat poziv koji nećete moći da odbijete.Sve što planirate na poslovnom planu zahteva dobru organizaciju. Oni koji su vam naklonjeni,učiniće sve da bi vam bili desna ruka u poslu naročito ako ste na bilo koji način prisutni u javnosti. Moguć je dogovor sa Rakom ili Devicom.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još