ODBROJAVANJE DO RIJA: Ovog vikenda novo druženje sa olimpijcima

Pored izložbe fotografija sportskih legendi i radionica za najmalđe navijače, svi posetioci Ušće SC-a će u subotu i nedelju, 16. i 17. aprila, moći da se upoznaju i druže sa dva poznata olimpijca.

Plivač Čaba Silađiostvario je A olimpijsku normu u disciplini 100m prsno i trenutno je jedan od troje plivača u Timu Srbije za Rio, dok Aleksandar Kukoljčeka podvlačenje crte na Olimpijskoj rang listi u maju mesecu. Kako trenutno stoje stvari, gotovo izvesno je da će na ovim Igrama upravo on biti naš predstavnik u džudou.

(old_image)

Čaba i Aleksandar će potpisivati balone Vojvođanske banke, oficijalnog sponzora OKS-a, koje će svi posetioci Ušće Shopping Centra dobiti na poklon.

Pored ovih sjajnih aktivnosti svi prisutni će moći da učestvuju u Facebook foto konkursu Vojvodjanske banke, a najkreativniji će na poklon tobiti tablet, slikajući se kao Olimpijci Marko Novaković ili Anja Crevar. Takođe, svi posetioci će moći da se upoznaju sa posebnom ponudom i pogodnostima namenjenim korisnicima Olimpijske kartice. Vojvodjanska banka je ponosni partner Olimpijskom komiteta Srbije.

Pogledajte još