#PROFEMINA2016 – dr Nikola Čanak: Da se ne razumemo ne bismo se toliko voleli

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrkkratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Tokom panela “Muškarci govore: A, šta mi stvarno želimo” dr Nikola Čanak, psihoterapeut i motivacioni govornik je između ostalog rekao:

Prvo, da se mi ne razumemo ne bi se toliko voleli, pa ne mogu baš da tvrdim da se ne volimo, odnosno, da se ne razumemo. Razlike su suštinske. Prvo, stvoreni smo da budemo komplementarni, da jedni bez drugih ne možemo…

Kompletnu izjavu poslušajte u videu:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.