PROBUDI ZVER U NJEMU: Rituali koji će vaš seksualni život ponovo učiniti uzbudljivim

Seksualni život u svakoj vezi u određenom momentu upadne u rutinu, kako biste učinili da vašem partneru ponovo bude uzbudljivo sa vama koristite se nekim od ovih trikova:

1. Ujutro uskoči kod njega pod tuš. Fantastično uzbudljiv početak dana!

2. Seksi tange nemarno ostavi na mestu gde će ih sigurno primetiti. Dovoljan je jedan pogled na njih da bi njegova želja bila probuđena!

3. Ne čekaj da ti doda ključ ili žvaku, već ih uzmi sama iz džepa njegovih pantalona, nežnim pokretom i sa zavodljivim osmehom. Biće razoružan!

4. Frajeri vole promene! Ako im to ponudi njihova devojka – tim bolje. Dakle, napravi novu frizuru, obuci suknju umesto pantalona ili čizme umesto baletanki. Na taj način sprečava se stvaranje utiska kod frajera da nakon petog seksa imaju utisak da devojku poznaju celog života, te im brzo i dosadi.

5. Ova vežba budi bliskost i jača samopouzdanje: stanite goli pred ogledalom (ti si iza njega). Zatim nežnim milovanjem pokaži šta voliš na njegovom telu, a nakon toga zamenite uloge.

6. Bez preteranog vezivanja. Ohrabri ga da sa ortacima ode na fudbalsku utakmicu ili kreni na odmor sa drugaricom. To će svakako povećati čežnju, kao i želju za seksom.

7. Dogovorite jedan "play day" mesečno, to podrazumeva zajednički odlazak u seks-šop (ili surfovanje po internetu) kako biste potražili seks-igračke, "golicavi" DVD ili nešto drugo to vas uzbuđuje. Naravno, nakon što popijete pićence, možete odmah da isprobate ove novotarije.

8. Pohvali ga! Muškarci vole kada im se dive, čak i zbog banalnih stvari kao što je popravka bicikla. Frajer koji je pohvaljen zna u krevetu da bude puno slobodniji.

9. Pobrini se za to da te čitavog dana "oseća" pored sebe. Ostavi mu ljubavnu poruku u akten-tanu ili mu košulju isprskaj svojim parfemom.

10. Svoje mokro, tek istuširano, telo ogrni svilenim bademantilom. Na taj način ocrtaće se sve tvoje obline. Pri tom se pravi nevešta i neprekidno se motaj oko njega.

11. Svaki orgazam je priča za sebe. Ne može se programirati, ali može uticati na njega. Spusti glavu preko ivice kreveta. Krv se tako usmerava prema mozgu, pa će seksualni doživljaj biti intenzivniji.

Izvor: NaDlanu
Foto: Yayimages

Pogledajte još