AVANTURISTA I HRABRA DEVOJKA: Voditeljka savladala strah od visine spustom s Avalskog tornja (FOTO)

0

Irinu Ivić sigurno znate kao televizijsko lice RTS-a…

… A da li je znate kao avanturistu i hrabru devojku koja se spustila užetom sa televizijskog tornja i tako pobedila strah od visine? Takvu ćete je upoznati u ovom tekstu, ali i na predstojećoj Blogomaniji Fashion & Beauty, koja se održava od 8. do 12. juna u Habakuku, Maribor, a više informacija i način prijave možete da saznate na blogomanija.net

Akcija “Rope of Hope” jedinstvena je manifestacija koja ima za cilj da okupi zaljubljenike u avanturu i izazov, ujedno spremne da pomognu drugima, kako bi se prikupila sredstva za one kojima je pomoć najviše potrebna. Manifestacija je, prvenstveno, nastala kao želja tima Avantura parka da pomogne stanovništvu koje je pretrpelo velike materijalne štete tokom majskih poplava 2014. godine. Zahvaljujući velikoj podršci i saradnji sa JP Emisiona tehnika i veze, pilot projekat 2015. godine je protekao uspešno i sa velikim interesovanjem. Motivisani prošlogodišnjim odzivom i željom da i drugima pomognemo, predstoji nam Rope of Hope, objasnila nam je Irina.

Datum održavanja prve Rope of Hope 2016. manifestacije rezervisan je za 28. i 29. maj na Avali. Učesnici se prijavljuju i licitiraju iznos, koji su spremni da plate za spuštanje sa Avalskog tornja. Početni iznos ne može biti manji od 5.000 RSD. Učesnici sa najvišim ponudama imaće prilike da se oprobaju u spustu sa tornja. Celokupan iznos koji donatori uplate, ide na račun organizacijama koje su oni odabrali sa ponuđenog spiska. Visina sa koje će se učesnici spuštati iznosi 106 m, što je ekvivalent zgradi sa 35 spratova.

Šta je rekla Irina o njenom iskustvu sa Periscopom i spuštanjem užetom sa Avalskog tornja pročitajte OVDE.


Foto: instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.