#PROFEMINA2016 – Vanja Bokun Popović: Božanstvena ženo preuzmi odgovornost da radiš ono što voliš

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrkkratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Tokom panela “Da li je život u ravnoteži danas moguć? Vanja Bokun Popović, praktikant Tehnologije Više Ja, Kotor, između ostalog je rekla:

Božanstvena ženo preuzmi odgovornost da radiš ono što voliš. End od story. Stvarno. U mom životu, ja nisam mirna osoba i mir me ne inspiriše. Ono što me inspiriše, što mi zapravo donosi, kad znam da sam u balansu, ja sam zapravo u stanju inspiracije.

Kompletnu izjavu poslušajte u videu:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.