fbpx

MESEC DANA NAKON UBISTVA: Očajnički potezi Zorana Marjanovića i Jelenina trudnoća

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović otkriva da je mesec dana posle tragedije odlučio da unajmi telohranitelje da brinu za bezbednost njegove petogodišnje ćerke Jane, dok policija ne uhvati ubicu.

- Angažovao sam profesionalno obezbeđenje kada idem negde sa ćerkom, dok se ovo ne reši. To sam uradio isključivo zbog bezbednosti deteta. Ne želim da njoj bilo ko naudi, posle tragedije koja nas je zadesila. Obezbeđenje ide sa nama kada izlazimo iz kuće i kada idemo na javna mesta. Odluku sam doneo predostrožnosti radi, posle svega što se dogodilo, jer uvek postoji mogućnost da se dogodi nešto nepredviđeno - kaže Zoran Marjanović.

Na pitanje da li je dete bilo u opasnosti i da li je on doživeo neku neprijatnost kada je bio u društvu ćerkice, Zoran kaže da detetu, srećom, niko nije pokušao da naudi.

- Stalno je držimo na oko. Vodim je isključivo u proverene igraonice, gde smo odlazili i ranije, i gde mogu da budem siguran da joj se ništa neće dogoditi. Do sada je sve u redu, a obezbeđenje je u našoj pratnji za svaki slučaj. Nije bilo neprijatnosti, osim što nas većina ljudi gleda sa velikom dozom prezira, pre svega zbog medijske hajke koja se bez osnova vodi protiv naše porodice - ogorčeno navodi Jelenin suprug.

On kaže da porodica priprema obeležavanje 40 dana od smrti njegove supruge.

- U sredu, 11. maja biće 40 dana od Jelenine smrti. Spremamo sve po pravoslavnim običajima i tada ćemo da odemo na groblje i obeležimo pomen - kaže na kraju Zoran Marjanović, navodiće da će na sva naša pitanja odgovoriti kada policija uhvati ubicu.

- Nemam od čega da se perem i pravdam. Otkriće ubice i pravda koja će da usledi mogu da speru ljagu koja je naneta našoj porodici brojnim optužbama bez ikakve osnove - poručio je na kraju razgovora suprug brutalno ubijene Jelene Marjanović.

„Ne bismo išli na trčanje da smo znali da je Jelena trudna“

Povodom medisjkih spekulacija da je Jelena bila trudna kada je ubijena, njen suprug kaže da nisu planirali drugo dete. - Pre tragedije nismo razgovarali o drugom detetu i nismo ništa planirali. Ne bismo išli na trčanje da smo znali da je Jelena trudna. Možda je i ostala trudna, a da to nismo znali, ne znam. Čekamo rezultate i videćemo sve kada stigne nalaz - rekao  je Zoran Marjanović.

Izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.