AGONIJA MAJKE UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Tek ću progovoriti o svemu što znam

Zoran je, kažu, u posete Zorici počeo da dolazi često tek pošto je Jelena ubijena, međutim kako je vreme odmicalo, tako su, ističu oni, posete postale sve ređe.

– U četvrtak smo videli Vladimira, Zoranovog oca, u Zoričinom dvorištu. Pretpostavljam da je i Jecin muž bio tu – priča jedan od komšija čija kuća se nalazi u neposrednoj blizini doma Jelenine majke.

Kako dodaje, Zoran je često izbegavao odlazak u dom Krsmanovića. Komšije kažu da se Jelenin pokojni otac protivio braku Jelene i Zorana.

– Jelenin otac nije bio za to da se Jelena uda za Zorana jer pričao nam je da ga jako dobro zna. Međutim, Jeca se toliko zaljubila da je išla protiv volje svog tate. Oni čak neko vreme uopšte nisu pričali, Jelenu nismo viđali mesecima. Onda je odjednom ponovo počela da dolazi, ali njeni dolasci su bili retki – ističe komšija.

Kako priča jedna komšinica iz Borče, Zorica Krsmanović je nekoliko puta odlazila u policijsku stanicu da daje iskaz.

– Zorica je bolesna. Stalno priča o njenoj Jeci i o njihovom poslednjem razgovoru. Rekla je da će kada policija nađe ubicu i kada ona bude znala ko je monstrum koji joj je ubio dete, progovoriti i reći mnogo toga što zna, što će sve zanimati – priča komšinica.

Jelena Krsmanović ubijena je pre 36 dana na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Njeno telo pronađeno je u kanalu pored nasipa, nedaleko od mesta gde ju je poslednji put suprug Zoran Marjanović video.

Izvor: Blic

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.