MOLIĆE ZA JOŠ: Tri stvari koje rade šefice u krevetu

0

Budite odlučne i pokažite mu koliko ste nestašne.

Ako želite da svom partneru priuštite nezaboravne trenutke onda definitivno morate da priredite dobar seks u koji ćete da uvedete neke novine.

Nevaljale devojke su legende, za njima muškarci očajnički žude. Priredite vašem muškarcu seks koji spada u ategoriju “kao nikada do sada”.

Muškarci vole da budu u životu alfa mužjaci, ali u krevetu vole da osete žensku dominaciju. Budite odlučne i pokažite mu koliko ste nestašne.

Šefica u krevetu

Mudra žena zna kako da iskoristi prirodne prednosti koje ima u odnosu na svakog muškarca. Recite dragom da legne na leđa. Vežite mu ruke iznad glave. Neka vas dodiruje. Izazivajte ga. Ljubite ga niz torzo i taman kada dođete do prepona, vratite se na vrat i uši. Neka vam govori zašto vas toliko želi, neka vas dugo ubeđuje, a kada posle erotskog iščekivanja pokleknete, dozvolite mu da vodi. Biće oduševljen.

Obucite kostim

Ako želite da probudite zver u vašem partneru obucite kostim. Ispunite mu one prljave želje o kojima mašta. Ako želite da budete nestašna devojčica, obucite beli pamučni veš, dubljeg dekoltea, a kosu vežite u konjski rep. Ili nađite uniformu medicinske sestre, muškarce to jako pali. Ako želite da budete ultra zavodljivi, nosite nešto crno ili crveno, od svile ili nekog drugog senzualnog materijala.


Pričajte provokativno

Naučite da pričate “nevaljalo” i provokativno. To će vas sigurno podgrejati i atmosferu učiniti primamljivom. Recite mu kako se dobro ljubi, kako vas privlači njegovo telo, kako lepo miriše… Pričajte zavodljivim, tihim i umilim glasom jer će ga to napalii.

Izvor: NaDlanu
Foto: Yayimages

Foto: Yayimages/Ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.