VOLI KAD BOLI: Sado-mazo za početnike

Većina žena, a i muškaraca, boji se fizičkog bola u seksu, što je glavni razlog što ne žele da se upuste u sado-mazo igrarije. OK, možda nije za svakoga, ali ovaj tip seksa može biti izuzetno uzbudljiv, samo ako znate kako da ga vodite da i vi i partner budete bezbedni...

Mora biti poverenja. Poenta sado-mazo seksa nije samo bol, već potpuno prepuštanje. Da biste se uopšte upustili u ove igrarije, morate biti sigurni da verujete partneru i da smete da mu se prepustite.

Započnite igre “prljavom pričom”. Recite partneru šta vas pali i, pa čak i ono čega se stidite. Polako prelazite na dela.

Ustanovite “sigurnu” reč. Kod seksualnih igrarija koje uključuju bol, veoma je važno da znate kad da stanete. Zato se dogovorite koja reč će biti šifra za obustavljanje akcije.

Vezivanje očiju je takođe dobar početak S&M seksa. Kad ne vidimo, druga čula nam se izoštre, pa tako će uzbuđenje biti stostruko veće.

Ugrizi, pljeskanje, vezivanje ruku je takođe dobro za početak. Bitno je da podesite jačinu udarca onako da partner uživa.

Kostimi i bičevi i ozbiljniji S&M rekviziti dolaze kasnije. Ako je uspostavljeno poverenje između vas i partnera, možete da širite vidike i ostvarujete sve svoje fantazije.

Pogledajte još