fbpx

DA LI ON IMA BANANU, LJUTOG RVAČA ILI ČEKIĆ: Pogledajte kojih 13 vrsta penisa postoje

1. Zbunjujući tipa 1 - Ovaj penis je u opuštenom stanju i nije baš nekih dimenzija. Ono što je bitno je da tih nekoliko centimetra može da naraste i dva do tri puta.

2. Zbunjujući tipa 2 - Suprotno od zbunjujućeg tipa 1, je to što se ovaj tip penisa klati u trenerci i ocrtava na farmerkama. Ono što ga razlikuje je trenutak u kome veličina postaje bitna, jer on tada naraste svega nekoliko centimetara ili uopšte ne naraste.

3. Banana - Njegovo ime sve govori. Ovaj penis je oblikovan i savijen poput čuvene žute voćke. Savršen je u misionarskoj pozi, jer stimuliše glitoris i G-tačku, pa je tako i kod žena omiljeni.

4. Pečurka - Ovaj penis je zadovoljavajuće veličine, a sa njim je najbolja poza od pozadi.

5. Čekić - Za ovaj penis je karakiterističan debeli glavić i tanje telo. Njegova prednost je što dobro prijanja na zidove vagine.

6. C - Jednostavno rečeno, ovo penis je u obliku slova “C”. On je ukrivljen na desno, a najbolja poza je kašika ili obrnuta misionarska.

7. S - Verovatno se pitate, koje je sledeće slovo abecede. Ovaj penis ide levo, pa desno. Iako vas njegov izgled možda neće impresionirati, osim kao čudo prirode, on u rukama dobrog majstora pravi čudo u krevetu.

8. Zdepast - On je širi, nego duži, a idealan je, jer savršeno prijanja na zidove vagine, samo je bitno da je dobro podmazan

9. Olovka - Tanak je i ravan baš kao olovka, a i glavić širine kao i telo, što mu daje elegantni izgled. Seks s njim može biti neprijatan, posebno ako ste "širi" dole, a analni seks je gotovo nepodnošljiv.

10. Mamut - Žene uglavnom ne vole ovakve penise, zbog previše dlaka, što možete da predpostavite po njegovom nazivu. Nikome nije do traženje zadovoljstva u moru dlaka.

11. Ljuti rvač - Ovaj penis ima izražene vene na sebi. Pulsiranje njegovih žila pruža dodatno zadovoljstvo.

12. Naborani starac -Ovaj oblik skoro da pliva u svojoj koži. Ne znate da li je labav ili krut, veliki ili mali. Seks s njim je prilično naporan zbog velikih nabora.

13. Šargarepa - Omiljena hrana zečeva je ujedno i najpoželjniji oblik penisa većini žena. Ovaj penis je tanak na kraju i postepeno se širi kako idete ka korenu. To mu omogućava lagani i bezbolan ulazak.

Izvor: nadlanu/avaz.ba

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.