TEMPO, LUBRIKANTI I VRISKA : 8 trikova za najbolji oralni seks

1. Lubrikant

Velikodušno podmažite njegovu alatku, jer će mu to pružiti neverovatno prijatan osećaj. Pomerajte ruku gore-dole za početak, a nakon ovog uvodnog dela, bacite se na ozbiljan deo posla.

2. Menjajte tempo

Oralni seks ne treba da bude dosadna i predvidiva vožnja. Nije dovoljno samo ga uzeti ustima i pomerati se gore dole. Većina muškaraca želi da se posvetite celom području, a ne samo penisu, pa zato nemojte zaboraviti testise. Osim toga, nije sve ni u vrhu penisa, zabavite se celom alatkom. Vrhom jezika ga dodirujte duž celog penisa i po čitavom intimnom području, a menjajte i tempo tokom sesije – malo ubrzajte, a onda usporite i „mučite“ ga laganim pokretima.

3. Aktivan odmor

Naravno da ćete se u nekom momentu umoriti i to je normalno. Dozvolite sebi pauzu, ali to ne znači da sve treba da stane. Kako mu uzbuđenje ne bi opalo, zadržite se na ručnom radu i dodirivanju dugih erogenih zona po telu. Lagano ga gricnite po unutrašnjoj strani butina, ili po preponama. Možete ga i tamo dole dodirivati rukama, dok ga ljubite po vratu i grudima.

4. Pokažite malo kože

Muškarci su vizuelni tipovi i kada bi se oni pitali, sve žene bi trebalo da hodaju ulicom gole. Zato, kada se bacite na oralnu akciju, nemojte to da učinite obučeni od glave do pete. Pružite mu potpuni užutak tako što ćete kombinovati dodire i vizuelni ugođaj. Ostanite samo u seksi vešu, recimo, ili skinite i grudnjak kako biste mu pružili pogled na gole grudi i bradavice. Ne ustručavajte se da sami sebe mazite, jer ćete ga tako dodatno izludeti, a i sami ćete uživati više.

5. Pustite glas

Entuzijazam je bitan, pa mu zato uzdasima pokažite da vam se sviđa to što radite. Ali funkcija uzdaha nije samo ta da stvori seksi atmosferu – oni stvaraju vibraciju, koja će mu oralni doživljaj učiniti još uzbudljivijim.

6. Kontakt očima

Treba se posvetiti poslu tamo dole, ali ne treba zaboraviti da je on ipak gore! Ako s vremena na vreme podignete pogled i senzualno ga uputite pravo u njegove oči, žmarci će mu protutnjati celim telom.

7. Fokus na erogene zone

Važna erogena zona nalazi se u korenu penisa i na preponama. Palcem i kažiprstom napravite oblik slova L i lagano pritiskajte ovo područje. Vrlo će ga uzbuditi i lagana masaža perineuma, tj. područja između testisa i anusa. Posmatrajte njegovu reakciju i ako mu se nešto ne svidi, odustanite od eksperimentisanja. Ipak, shvatili iste suštinu: Vrh penisa nije jedina osetljiva tačka na njegovom telu.

8. Veliko finale

Nemojte prekinuti oralni seks kada osetite da je blizu. Pred orgazam mu pružite snažnije i intenzivnije pokrete, prepustite se njegovom uzbuđenju i dovedite ga do eksplozivnog vrhunca.