ODIGRAJTE MUDRO, ASPEKTI SU POVOLJNI: Vodoliji dobitak od igara na sreću, Rak ostvaruje odličnu saradnju

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Preuzimate neke nove obaveze koje vam nisu baš ni bile potrebne.Lav bi mogao da vam postavi uslove na koje nećete biti spremni da odgovorite.Imajte strpljenja za one koji su vam se inače često nalazili pri ruci a vi niste bili možda uvek fer prema njima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Možete očekivati susret sa nekim ko je odavno želeo da se sa vama sretne i da vam da predlog za zajednički posao. Ako se radi o rođaku ili o nekom kome je opsesija da što pre počne saradnju sa vama, dajte mu šansu da vam objasni šta želi, i vi ćete imati interes u tome.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pozicija Meseca u astrološkoj kući tajni u večernjim satima vas opterećuje i opominje da ste se u nečemu vrlo važnom ogrešili kada je u pitanju osoba koja vam je draga. Pokušavate da na delikatan način izađete iz konfliktne situacije, u koju ste sami sebe doveli. Nekome treba da se izvinite.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pozicija Meseca donosi optimizam po pitanju društvenog života. Kako ste znak koji voli sigurnost, ide vam u prilog i pozicija Marsa čak i u retrogradnom hodu u astrološkoj kući kreativnosti. Moguća je dobra saradnja sa osobama praktična duha koje dugo poznajete, moguće sa dugogodišnjim kolegama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Prilično ste opterećeni brigama ili planovima u vezi sa inostranstvom ili nekim novim poslom do koga vam je izuzetno stalo. Dobro ćete se osećati u društvu nekoga ko je spreman da vas finanisjski podrži i da vam možda, naročito ako ste mladi, da i neku vrstu finansijske pozajmice.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Nemojte nametati partneru svoju volju, utoliko pre ukoliko znate da je opterećem svojim poslom. Mesec u Biku i Sunce i Venera u Blizancima vas čine izuzetno aktivnim na društvenom planu, i ako ste slobodni bićete inicijator susreta sa prijateljima.Neke svoje planove krijete i od najbližih.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Veoma naporan dan, kako za posao tako i za ljubav jer je Mesec u astrološkoj kući posla zbog čega imate utisak da morate naporno da radite za male pare. Ne preporučuje se u jutarnjim satima nikakva polemika sa Rakom ili Ribama, naročito ako znate da nešto imaju protiv vas. Možete ostvariti dobru saradnju sa jednim Lavom ili Blizancima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ako nameravate da pravite posao sa Devicom, Blizancima ili Jarcem moraćete da budete popustljiviji ako želite da ostanete u harmoničnim odnosima sa osobom koja vam se dopada. Jedna Vodolija će biti veoma nametljiva, naročito ako se radi o muškarcu na položaju sa kojim dolazite u kontakt preko posla.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Kada je Mesec u Biku, predstavnici vašeg znaka su pomalo nervozni, nestrpljivi i skloni ljubomori i raspravama. Prilično ste sumnjičavi u pogledu dobrih namera nekoga ko želi da sa vama uspostavi dobar odnos, naročito ako se radi o osobi koja je veoma ambiciozna ili je poznajte preko posla.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Radujete se susretu sa nekim ko se verovatno bavi biznisom, često putuje u inostranstvo ili je zbog posla često na putu. Ako vam predloži zajednički put, posebno ako se radi o nekom ko radi u turizmu, možete ostvariti uspešnu saradnju. Trebalo bi da pozovete jednog Raka ili Devicu radi konsultacije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Naporan dan za ambiciozne Vodolije ali ipak, možete očekivati uspeh. Mnogi vas smatraju veoma sposobnim za posao i ako ste mladi, možete dobiti priliku za kraktoročan projekat na kome ćete verovatno biti veoma uspešni. Igrajte igre na sreću, mogući su dobici.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ako nameravate da započnete nov posao sa osobama koje žive u inostranstvu nemojte se preterano nervirati, trebalo bi da se potrudite da se to zaista i realizuje. Ako ste mladi, prijatelji vam mogu iz najboljih namera dati savet koji vi verovatno nećete rado prihvatiti.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još