OBRATITE PAŽNJU NA PONAŠANJE: Rakovi se foliraju, Lav i Škorpija u klinču

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Potrebna vam je pomoć osoba sa sličnim stavom ali ne od nekog drugog Ovna ili Škorpije. Neki Rak ili Lav mogu biti sasvim dobre kolege za neki umetnički projekat. Potpuno ste svesni svojih talenata koje možete izraziti preko umetnosti ili radeći u medijima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Želite da ispoljite svoju moć i spremni ste da se bavite nekim dugoročnim promenama u poslovnoj sferi jer su sunce i Venera u vašem segmentu posla i novca. Vaša unutrašnja snaga čini vas spremnim za konkurenciju bilo koje vrste. Smatrate sadašnje vreme kao veoma važnu fazu u vašem razvoju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Vaši intelektualni kapaciteti su dostigli maksimum. Uprkos svakodnevnom stresu i tenziji imate viziju da za vas postoji još neka šansa da budete još uspešniji nego što ste to bili do sada. Nemojte slušati šta neka Devica ima da vam kaže ako se radi o nekom ko je često nepouzdan.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Vaša prilagodljivost će se isplatiti ako ste u vezi sa veoma dominantnim i ambicioznim partnerom. Potrebno vam je više samopoštovanja jer ne želite da odustanete od karijere.Iskrenost je ono što vam je potrebno, ne ponašajte se kao glumac koji je naučio unapred šta treba da odigra.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Bilo koje odstupanje od vašeg plana može biti razlog za uznemirenost kada su poslovni partneri u pitanju. Nemojte se držati striktno onoga što ste se dogovorili i dajte jasno na znanje da ne želite da budete vezani protokolom bilo koje vrste. Verovatno ćete imati raspravu sa nekom Škorpijom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Naglašen segment karijere označava vašu spremnost da se borite protiv društvenih konvencija i pravnih normi. Odbijate da se potčinite bilo kom autoritetu osim samom sebi. Mislite da su se vaši saradnici oglušili o aktivnosti koje mogu dovesti do boljeg profita.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nemojte da zaboravite da pozovete nekog koga ste obećali da ćete pozvati, u vezi sa zajedničkim aktivnostima koje mogu označiti početak novog projekta. Ako niste završili sve poslove ne obraćajte pažnju na trivijalnosti već završite započeto. Možete dobiti povoljen vesti iz inostranstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Spremni ste da u vašim posloivima budete radikalni, beskompromisni i da rizikujete da donesete pogrešnu odluku. Možete postati zatočenik sopstvene svojeglavosti i jednoumlja težeći da dostignete nešto što nikom nije uspelo.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pokušavate da se oslobodite sećanja koja kod vas izazivaju ogorčenje na bivšu vezu ali istovremeno se pitate da li propuštate nešto bitno. Niste sigurni da možete to nešto naći u novoj ljubavnoj vezi, naročito sa nekim Blizancima ili Lavom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Veoma ste zauzeti i ako biste pokazali bolje organizacione sposobnosti, vaši saradnici bi bili spremni da vam se pridruže na novom projektu. Neko se nada da će imati priliku da sa vama razgovara o važnim pitanjima u vezi sa veoma profitabilnim poslom. Možete dobiti dobre vesti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Nemojte menjati svoje planove u vezi sa nečim što ste planirali da ćete uraditi zajedno sa nekim Lavom ili Blizancima. Voleli biste da imate šansu da razgovarate sa nekim Bikom koji ima veće iskustvo od vašeg u poslu koji želite da započnete. Trebalo bi da budete mnogo realističniji u pogledu vaše karijere.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Možete biti uspšeni na nekom poslu koji je veoma odgovoran i težak ali vam je potreban neko na koga ćete se osloniti. Nemojte propustiti priliku da razgovarate o nečemu što ste odlučili da ćete nastaviti, naročito ako se radi o velikom projektu sa nekim Ovnom ili Škorpijom.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još