CEO SVET TRČI: Počinje 7. Noćni maraton u Novom Sadu

Start prve trke takozvanog minimaratona na 7 km je odmah posle otvaranja manifestacije, dok polumaratonci i maratonci startuju u 21:45.

Staza je kružna, a trkači će u zavisnosti od toga koju su trku izabrali, trčati jedan tri ili šest krugova na keju pored Dunava.

(old_image)

Predviđeno vreme završetka maratonske trke je 6 sati, ali se manifestacija zatvara ulaskom poslednjeg maratonca u cilj.

Noćni maraton je iz godine u godinu sve popularniji među trkačima kako u Srbiji i regionu, tako i u svetu, prvenstveno zbog odlične organizacije i još bolje zabave.

(old_image)

Zbog toga ne iznenađuje da među više od 1500 do sada prijavljenih trkača kojih je najviše iz Srbije, Bosne i Hercegovine, zatim Hrvatske i Makedonije, ima i onih iz Mađarske, Crne Gore, Slovenije, Italije, Rumunije, Austrije. Zatim Nemačke, Velike Britanije, Poljske, Švajcarske, Turske, Holandije, pa čak i udaljenih krajeva Ukrajine, Finske, Švedske,SAD-a i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Svoje učešće je već potvrdila i većina prošlogodišnjih pobednika.

(old_image)

Svi koji završe izabranu trku kući će poneti jedinstvenu finišersku medalju, a za najbolje je organizator pripremio zanimljive robne nagrade uz podršku dragih prijatelja koji su svake godine uz Noćni maraton.

Za sve one koji u zadnji čas žele da postanu deo najveće i najzabavnije trkačke žurke u regionu, to mogu još da učine za minimaraton i maraton preko sajta www.trka.rs najkasnije do 10.06.2016. u ponoć.

Sve važne informacije o trasi, mestu i satnici održavanja mogu se pronaći na http://nocnimaraton.rs/7-nocni-maraton-2016/

Pogledajte još