Kvins Park ponovo traži trenera

LONDON, 15. januara 2010. (Beta-AP) - Uprava engleskog fudbalskog kluba Kvins Park Rendžers počela je danas potragu za novim trenerom, što čini već deseti put za nešto više od dve godine.

Ekipu tog drugoligaša danas je napustio Pol Hart, koji je Kvins Park predvodio na svega pet utakmica.

Klub nije saopštio razloge zbog kojih je Hart napustio funkciju trenera.

Mediji su prethodno spekulisali da se on nije slagao sa igračima. Dejli Telegraf je u današnjem izdanju naveo da se Hart sukobio sa vezistom Adelom Tarabtom, koji je u Londonu na pozajmici.

Hart je na klupi Kvins Parka, koji je delom vlasništvo bivšeg šefa Formula jedan tima Reno Flavija Brijatorea, zamenio Džima Magiltona.

Funkciju trenera Magilton je prethodno napustio zbog optužbi da je udario jednog igrača.

Ekipu će privremeno predvoditi Mik Harford, koji je već bio i u ulozi šefa stručnog štaba tima, takođe posle dolaska Brijatorea na čelo kluba 2007. godine.

Kvins Park su u tom periodu predvodili i Džon Gregori, Luiđi De Kanio, Ijan Douvi, Paulo Souza i Geret Ajnsvort, koji dva puta bio postavljan za trenera.

Tim iz zapadnog Londona je trenutno na 10. mestu na tabeli druge lige engleskog prvenstva. Pod vođstvom Harta, koji je do novembra predvodio prvoligaša Portsmut, Kvins Park je osvojio pet bodova.

Pogledajte još