BIVŠI MUŽ PRIZNAO: Kad sam shvatio da me vara, rešio sam da je ubijem

0

Sumnjao sam da je bila s drugim muškarcem u našoj kući u Trstu. U to sam se i lično uverio i zato sam rešio da je ubijem. Uzeo sam električni kabl i zavio joj ga oko vrata, a onda ga u ubacio u utičnicu.

Ovo je ispričao italijanskoj policiji Dragoslav Kostić (61), koji je priznao da je krajem aprila u Trstu usmrtio bivšu ženu Slavicu (38).

Dragoslav je inspektorima do detalja objasnio svoj krvavi pir. Prvo saslušanje posle njegovog hapšenja bilo je u sobi na poslednjem spratu zgrade policije u Trstu.

Nisam joj verovao

Slavica me poljubila 23. aprila, kada smo se videli u Kučevu. Bili smo u njenom autu. Pričali smo kao prijatelji. Dao sam joj čak i 50 evra jer ih je tražila od mene. Međutim, nisam joj verovao, zbog toga sam krenuo u Trst. Nisu me ubedila njena umiljata obećanja da nema drugog. Hteo sam da proverim da je bila sama u kući u Trstu – izjavio je Dragoslav, a prenosi portal Tpknjuz.

On je prešao put od 1.400 kilometara samo da bi proverio da li ga Slavica vara, bez obzira na to što su bili razvedeni.

Krenuo sam iz Srbije mojim „ford mondeom“. Stigao sam u Trst oko ponoći, 24. aprila. Odmah sam otišao kući u ulici Rončeto 91. Otvorio sam kapiju na dvorištu s ključevima koje sam imao kod sebe. Posle toga odmah sam ušao u kuću – rekao je na saslušanju Dragoslav.

Dragoslav, koji je u Srbiji poznatiji kao Pikavac, a u Trstu Drago (Zmaj), započeo je priču o Slavičinom ljubavniku, o čoveku za kog tvrdi da je te večeri bio sa Slavicom.

Čuo sam da se otvara prozor. Otišao sam u svoju sobu i video senku čoveka koji se udaljava iz kuće. Zatražio sam objašnjenje, a Slavica mi je odgovorila da mene ne treba da zanima šta ona radi – priča Kostić.

Slavičin odgovor razbesneo je Dragoslava, posle sumnji koje je imao, a tog momenta se i uverio, on je odreagovao.

Razbesneo sam se i izašao u dvorište. Uzeo sam električni kabl iz magacina i odmah sam se vratio u kuću. Slavica je ležala gola na krevetu. Zavio sam joj taj kabl oko vrata i ubacio ga u utičnicu.

Koristio i nož

Međutim, ovo je verzija koju policija uzima sa sumnjom, jer je u kući pomoću luminola nađeno dosta tragova krvi. Pretpostavlja se da je Dragoslav i nekoliko puta nožem izbo Slavicu.

– Slavica se odmah onesvestila posle pokušaja da pruži otpor – piše u izveštaju policije. Na Slavičinom vratu ostali su vidljivi tragovi opekotina.

Telo sam stavio na rame i ubacio u gepek svojih kola. Otišao sam iz Trsta u zonu Monrupino, jer poznajem dobro taj kraj. Bacio sam telo u kamenolomu koji se nalazi u Sloveniji, odmah posle granice.

Izvor: Kurir

Foto: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.