TEŽAK PERIOD ZA NAŠU VODITELJKU: Danijela Gudović završila u invalidskim kolicima

Gudovićeva, koja je poznata po velikoj energiji i u svojim emisijama, često je učestvovala i u organizacijama brojnih humanitarnih koncerata za bolesnu decu i tako vraćala osmeh na lice toj istoj deci, ne dozvoljava sebi ni u ovako teškoj situaciji da poklekne, piše Kurir.

"Imala sam užasne bolove šest sedmica. Magnentna rezoranca je pokazala teži oblik diskus hernije, ali poslednjih 15 dana ne mogu da hodam. Nisam pristala na operaciju jer znam da je rizična. Predstoji mi banjsko lečenje i nadam se da će da me vrate na noge, pa mi potom predstoje nove kontrole", rekla je Danijela.

Ova voditeljka je svesna da je očekuje duži period i velika borba kako bi stala ponovo na noge, a veliku podršku ima od svojih prijatelja i od poznatih ličnosti, sa kojima je sarađivala i sa drugarskim odnosima, a proteklih dana je posećuju u bolnici.

"Dolaze mi i prijatelji sa estrade u posetu. Bila mi je Izvorinka Milošević, Jovana Tipšin sa kojom sam dobra prijateljica, zatim Jelena Petković, članovi grupe „Neverne bebe“, mladi pevač Željko Đmura i drugi", rekla je voditeljka i dodala da im je svima zahvalna jer su uticali na nju da joj se popravi raspoloženje dok je u bolnici.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.